Μερικές γυναικείες συμπεριφορές, είτε λόγω των εσφαλμένων προτύπων, είτε λόγω ιστοριών και συμβουλών, έχουν περάσει στις γενιές αναλλοίωτες και όπως φαίνεται εξαιρετικά λάθος.

Πολλές γυναίκες είναι πεπεισμένες πως κάποια στοιχεία ή κινήσεις που κάνουν, προάγουν την θηλυκότητα και την σ∈ξουαλικότητά τους, με τους άντρες όχι μόνο να διαφωνούν κάθετα, αλλά και να επικρίνουν και κατακρίνουν όσα θα ακολουθήσουν.

Μήπως λοιπόν τα κάνεις άθελα σου;

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Baby talk

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που για να υπερπροβάλλουν όλο το νάζι που υπήρξε στην γυναικεία φύση από την δημιουργία της, ξεκινούν το baby talk τις πιο λάθος στιγμές.

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει όλο αυτό το επιτηδευμένο μωρουδίστικο ύφος, αφού δίπλα τους θέλουν να έχουν μια γυναίκα, που να μιλάει και να φέρεται ανάλογα.

Μίλα μου «βρώμiκα»

Το εκ διαμέτρου αντίθετο δεν αρέσει εξίσου στην πλειονότητα των αντρών.

Και δεν μιλάμε για τις πολύ συγκεκριμένες και προσωπικές στιγμές σας, μιλάμε για όταν γίνεται με συχνότητα 24/7, γιατί ναι, υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να αποποιηθούν τον ρόλο της σ∈ξουαλικής παρτενέρ, καμία στιγμή της ημέρας.

Και όχι, δεν είναι s ∈ x y όταν γίνεται συνέχεια.

Αλκοόλ 

Μπορεί να νομίζεις πως μετά τα τέσσερα ποτά σου, είσαι κάτι ανάμεσα σε μοιραία μπαργούμαν και πρωταγωνίστρια ρομαντικής κομεντί που θα την γυρίσει ο καλός της σπίτι γιατί ζαλίζεται, αλλά δυστυχώς είσαι πολύ πιο κοντά στο να του θυμίσεις τον φίλο του τον Κώστα που έγινε χάλια το προηγούμενο Σάββατο και προσπαθούσαν να τον βάλουν στο αμάξι με το ζόρι…

Άρωμα, άρωμα, άρωμα 

Το να μυρίζεις όμορφα με τις κολόνιες, τις κρέμες και τα αφρόλουτρά σου, φυσικά και είναι κάτι το υπέροχο.

Το να προκαλείς στον άλλο όμως, οριακά ασφυξία με το που σε πλησιάζει, μάλλον δεν θα σου βγει και σε πολύ καλό.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Άρα καλύτερα να προσέξεις λίγο περισσότερο…

Της Μάρως Καρούση 

πηγή