Μην χασετε

Το τσεμπέρι της γιαγιάς γίνεται μια από τις hot τάσεις της σεζόν

Φέτος την άνοιξη υπάρχουν αμέτρητες τάσεις που αφορούν τα αξεσουάρ μαλλιών και μια από αυτές είναι και το αγαπημένο μας…τσεμπέρι! Τα μαντίλια φοριούνται αυτή τη σεζόν με κάθε πιθανό τρόπο στο κεφάλι μας και μεταμορφώνουν όλη την εικόνα μας, χαρίζοντάς μας στιλ.

Advertisements

 

Πάρα πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν στα show τους το μαντίλι που δένεται με αυτό το δέσιμο που είχαμε συνηθίσει στη γιαγιά μας, και το grandma look κατακτάει τις εβδομάδες μόδας.

 

Για να το υιοθετήσεις κι εσύ αρκεί να πάρεις ένα τετράγωνο μαντίλι ή φουλάρι να το διπλώσεις σε τρίγωνό σχήμα και να το δέσεις κάτω από το πιγούνι σου ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω.

Οι πιο hot τάσεις στα παπούτσια που θα φορέσεις σε λιγότερο από έναν μήνα

Το grandma look είναι ένα trend που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Οι ζακέτες, τα παντελόνια, οι φούστες, τα μαντίλια που θυμίζουν το στιλ της γιαγιάς είναι τάση και υιοθετούνται από πολλές στιλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

 

L&L tip: Πρόσεξε μόνο να μην τα φοράς όλα μαζί, αλλά να επιλέγεις πάντα ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε grandma style, γιατί αλλιώς δεν θα πετύχεις το μοντέρνο αποτέλεσμα που θέλεις.

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα