Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ανήρτησε η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα προωρότητας.

Ούσα μητέρα διδύμων που ήρθαν στη ζωή πολύ πρόωρα, η γνωστή φωτογράφος και μέλος της κριτικής επιτροπής του Project Runway μίλησε γι’ αυτό και για την ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι γονείς που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

«Σήμερα … σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα προωρότητας… Σε πολλούς από εσάς δεν λέει τίποτα αυτό…. όμως θέλω να μιλήσω σε εκείνες τις γυναίκες που μπορεί τώρα να είναι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο μικρά ιδιαίτερα κουτάκια- κρεβατάκια που ανασαίνουν μικρές ψυχούλες και περιμένουν να βγουν στο φως… τα έφερα στον κόσμο και σε δευτερόλεπτα μου τα πήραν μακριά μου , περίμενα υπομονετικά μερικές ώρες για να τα δω. Με κατέβασαν μαζί με τον μπαμπά τους στον κάτω όροφο, τον όροφο αγάπης όπως τον αποκαλώ εγώ. Ήμουν σε καροτσάκι λόγω της καισαρικής, μπήκα μέσα μου είπαν να μείνω στο καρότσι μου, φυσικά σηκώθηκα και έτρεξα κοντά τους, δεν σταματούσα να χαμογελώ! Δεν ήμουνα στιγμή λυπημένη πια …. μόνο χαμογελούσα. Με πλησίασε μια υπέροχη γυναίκα με Αγγελική μορφή, η Μαρίνα μου (Μαρίνα Αντωνιαδη) και με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο. «Με αυτό το χαμόγελο σίγουρα θα πάρεις τα μωρά σου πολύ γρήγορα στο σπίτι» είπε! Της ζήτησα να τα αγγίξω , μου ζήτησε να περιμένω λίγες μέρες για να είμαι έτοιμη και εγώ και εκείνα! Με παρακάλεσε ότι σταγόνα γάλα έχω στο σώμα μου να της το δώσω και το έδωσα…. ότι είχα το έδωσα…. όσοι γονείς είστε μέσα σε αυτούς τους θαλάμους αγάπης – προωρότητας σας φωνάζω σήμερα δυνατά πως θα έχετε δυνατά , πανέμορφα, υγιέστατα παιδιά σύντομα! Όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο , μια θολή ανάμνηση. Ξέρω, ξέρω το συναίσθημα σας, δεν θα το αναλύσω περισσότερο! Μόνο όταν πηγαίνετε αυτές τις 2 σύντομες επισκέψεις μέσα στη μέρα στα αγγελούδια σας να θυμάστε έξω από την πόρτα να φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο, γιατί τα νιώθουν όλα και ας μην έχουν νιώσει ακόμα τη ζέστη του κορμιού σας. Ξέρετε πόση ζεστασιά μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο και τι γλυκιά μελωδία μπορεί να είναι η φωνή σας ? Μιλήστε τους, σας ακούνε ! Σας αγαπώ σας σκέφτομαι συνέχεια»

Πηγή

  Αριάδνη Γερασιμίδου: Η επί επτά μήνες λάθος διάγνωση του γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο καρκίνος να κάνει μεταστάσεις.