Η σημερινή συνταγή είναι μια από τις αγαπημένες μας και γι αυτό σκεφτήκαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Υλικά

  • 280 γραμμάρια καστανό ρύζι
  • 200 γραμμάρια κολοκύθας
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 80 γραμμάρια γκοργκοντζόλα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 660 γραμμάρια ζωμό λαχανικών
  • 20 γραμμάρια ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Τα προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με λάδι και τα σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το κρασί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 42 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα και σερβίρουμε.

Πηγή