Ξέρεις πολύ καλά, ότι ένα messy updo είναι πια η πιο safe επιλογή σου. Ειδικά το καλοκαίρι, είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις και να ξειδρώσεις 5 φορές και με το αποτέλεσμα να είναι πάντα ασφαλές.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό, ένα απλό updo να θες να το κάνεις και σε μία επίσημη περίσταση, επειδή το σηκώνει το κλίμα αλλά και η εποχή. Ένα γάμος σε νησί για παράδειγμα δεν θέλει στιλιζαρισμένα χτενίσματα από κανέναν. Επομένως, δεν θα πάνε χαμένα τα λίγα λεπτά που θα αφιερώσεις για να δεις πώς να κάνεις ένα απλό updo με λίγο αφρό ένα pomade, μερικά hair clips και το σεσουάρ σου.

Ξεκινάς απλώνοντας τον αφρό στα μαλλιά και επιμένοντας στις ρίζες. Έπειτα, πιάνεις μερικές τούφες, τις στριφογυρίζεις και τις στερεώνεις με τα hair clips. Μετά στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και τέλος με μία ποσότητα από το pomade που έχεις στα χέρια σου ξεκινάς να πιάνεις τούφες-τούφες τα μαλλιά σου.

Αφού έφτιαξες την κατάλληλη βάση, σειρά έχει το udpo για το οποία θα ακολουθήσεις τις κινήσεις που ήδη ξέρεις και επαναλαμβάνεις σχεδόν καθημερινά. Πάμε να κάνουμε μία επανάληψη, με εικόνα αυτή τη φορά.

πηγή