Μην χασετε

Το μπαλκόνι ως χώρος χαλάρωσης – Εξαιρετικές ιδέες για έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό

Πολλές φορές θεωρείται ως ένας καλός αποθηκευτικός χώρος, μια λύση με την οποία δεν συμφωνούμε, το μπαλκόνι είναι πρωτίστως μια όαση χαλάρωσης. Ως χρήσιμος χώρος, ένα μπαλκόνι είναι για εμάς, όχι μόνο προσωπικός, ένας χώρος που μας δίνει την γαλήνη και την οικειότητα που χρειαζόμαστε όταν είμαστε κουρασμένοι.

Advertisements

 

 Αυτό είναι μόνο αν γνωρίζουμε πώς να το ρυθμίσουμε αποτελεσματικά, αν έχει μόνο μερικά τετραγωνικά μέτρα ή είναι ένα ευρύχωρο μπαλκόνι. Σήμερα λοιπόν, συναντάμε μαζί σας μερικές τις πιο όμορφες ιδέες και κόλπα για να οργανώσετε, χωρίς υπερβολική οικονομική διαταραχή, ένα λιγότερο ευρύχωρο μπαλκόνι.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ένα μικρό μπαλκόνι δεν προσφέρει πάρα πολλές επιλογές για ανέσεις, το μινιμαλιστικό στυλ παραμένει το καλύτερο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι σε ένα τέτοιο χώρο είναι αρκετό ένα έπιπλο, δηλαδή ένα τραπέζι και δύο καρέκλες. Ακόμα κι έτσι, κάποιες γλάστρες βρίσκουν ακόμα τη θέση τους, προφανώς για να φέρουν αυτό το επιπλέον φυσικό σχεδιασμό.

Μιλώντας για το είδος των επίπλων που ταιριάζουν, για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χώρο, τα πτυσσόμενα τραπέζια θα ήταν από τις πιο κατάλληλες λύσεις. Επιπλέον, ένα ξύλινο τραπέζι δίνει ρουστίκ αέρα στο μπαλκόνι.

 

Ένα μπαλκόνι με πολλά γλαστράκια τοποθετημένα σε κατακόρυφα στηρίγματα υποστηρίζει πλήρως την ανάγκη να παραμείνουμε περιτριγυρισμένοι από πράσινο χωρίς να ζηλεύουμε όσους θαυμάζουν τέτοια θέα στον κήπο του σπιτιού τους.

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές περισσότερες ιδέες για να κάνετε και εσείς το δικό σας χώρο χαλάρωσης στο μπαλκονάκι σας.

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα