Οι ιδιοκτήτες του μπαρ Barfly, από όπου έβγαλαν σηκωτό τον Kit Harington επειδή ήταν μεθυσμένος, εξήγησαν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, εμφανίζεται μεθυσμένος μπροστά από ένα μπιλιάρδο με τους ανθρώπους γύρω του να προσπαθούν να του μαζέψουν τα πράγματα για να τον βγάλουν έξω.

«Ο Kit Harington ήρθε στο Barfly το βράδυ της Παρασκευής και ήταν ήδη μεθυσμένος. Έχει πιει πάρα πολύ κάπου αλλού, όχι στο δικό μας μαγαζί. Εδώ παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Πήρε ένα ουίσκι για τον εαυτό του, ένα ποτό για το φίλο του και κέρασε μια γύρα όλους τους υπόλοιπους πελάτες στο μπαρ», εξηγούν οι Aldo Parisi και Krystyn Shari, ιδιοκτήτες του μπαρ που συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με τους ίδιους, λίγο αργότερα δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στον ηθοποιό και άλλους πελάτες που έπαιζαν μπιλιάρδο.

«Η διαφωνία που βλέπετε στο βίντεο ήταν για ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, το οποίο διέκοψε ο Harington. Ένας πελάτης τον άφησε να παίξει μια φορά αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι που έπαιζαν ονομάζεται «Killer» και σε αυτό κάθε παίκτης ρίχνει από μία φορά, αλλά ο Harington προσπάθησε να συνεχίσει να ρίχνει. Αυτός ήταν ο λόγος που καβγάδισαν», λένε οι δύο ιδιοκτήτες.

Βέβαια, σπεύδουν να διευκρινίσουν πως αφού τον έδιωξαν από το μπαρ, ο Harington επέστρεψε αργότερα για να πληρώσει τον λογαριασμό.

«Όταν το προσωπικό κατάλαβε πόσο μεθυσμένος ήταν, του ζήτησαν ευγενικά να φύγει και δύο δικά μας άτομα τον βοήθησαν να βγει έξω.

Επέστρεψε λίγο πιο μετά για να πληρώσει τα ποτά του και για έναν λογαριασμό 70 δολαρίων άφησε φιλοδώρημα άλλα 70 δολάρια», λένε οι Aldo Parisi και Krystyn Shari. «Δεν μας άρεσε που ένας πελάτης τράβηξε βίντεο του Harington μέσα στο μαγαζί.

Οι πελάτες μας αξίζουν ιδιωτικότητα όποιοι κι αν είναι, στο παρελθόν έχουν έρθει πολλοί διάσημοι και ποτέ δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο», καταλήγουν, σημειώνοντας πως παρά την αναστάτωση ο ηθοποιός είναι ευπρόσδεκτος στο κατάστημά τους όποτε το ξαναθελήσει.

Πηγή