Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη έχουν φέρει καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο του θεάματος. Γι αυτές μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο πρώην πλέον ηθοποιός, Τζώνυ Θεοδωρίδης.

 

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας. Μάλιστα, όπως είπε σιχάθηκε τον χώρο έπειτα από μια περιπέτεια που είχε για τα πνευματικά δικαιώματά του.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο, τονίζοντας την βαρύτητα που έχει αυτή η ιστορία από τη στιγμή που εμπλέκονται ανήλικα παιδιά.

Advertisements

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Είναι λυπηρό. Το πιο λυπηρό είναι ότι κάποιοι λένε ότι ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά αν ήξερα μπορεί και να έδερνα κάποιον, ειδικά αν είχε να κάνει με παιδί. Εγω μεγαλώνω κόρες. Αν κάποιος μου πειράξει το παιδί μου, θα πάω μόνος μου και θα πάρω τον  νόμο στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο πρώην ηθοποιός.

 

πηγη

Advertisements