Μην χασετε

Τζόνι Ντεπ για την Αμπερ Χερντ: «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

Νέα στοιχεία για την ταραχώδη σχέση του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από γραπτά μηνύματα που είχε στείλει ο ηθοποιός, όπου έλεγε πως θα την έπνιγε και μετά θα την έκαιγε.

Advertisements
Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας The Sun και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο όπου έλεγε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του. Σε μια προδικαστική ακρόαση την Τετάρτη, ο δικαστής Νίκολ άκουσε πως περίπου 70.000 μηνύματα κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τις εφημερίδες News Group, Άνταμ Βολάνσκι, τα μηνύματα αυτά περιελάμβαναν κείμενα που στάλθηκαν στον ηθοποιό Πολ Μπετάνι, τον Νοέμβριο του 2013, στα οποία ο Τζόνι Ντεπ έγραφε: «Ας κάψουμε την Άμπερ». Σε άλλα μηνύματα έγραφε: «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει».
Ο Τζόνι Ντεπ με τους δικηγόρους του στην χθεσινή ακρόαση σε δικαστήριο του Λονδίνου

Ο δικηγόρος λέει πως υπάρχει άλλο ένα μήνυμα από τον Τζόνι Ντεπ προς την Άμπερ Χερντ στον Μάρτιο του 2013, ύστερα από ένα περιστατικό που η Χερντ ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε κατά την διάρκεια ενός καβγά για έναν πίνακα, στο οποίο αναφέρεται στην εν λόγω βραδιά ως μια «τρομερή στιγμή».

Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε κανένα από τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν που να υποστηρίζουν την άποψη της Χερντ πως ο ηθοποιός ήταν βίαιος. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: ‘Χτύπησα την Χερντ’ ή ‘την χτύπησα σε πολλές περιπτώσεις’». Ο δικηγόρος τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο, επειδή ο Τζόνι Ντεπ «απλά δεν το έκανε ποτέ, γι’ αυτό και δεν το βρίσκουν (η υπεράσπιση)».

Η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ για κακοποίηση στην διάρκεια του γάμου τους

Να σημειωθεί πως το πρώην ζευγάρι είχε μια ταραχώδη σχέση και έναν γάμο που διήρκησε μόλις μερικούς μήνες, με την Άμπερ Χερντ να τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία. Σε άρθρο της στην Washington Post, χωρίς να τον κατονομάζει, περιέγραφε την εμπειρία της από περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας τα οποία είχε υποστεί, υπονοώντας πως ο ηθοποιός ήταν ο δράστης. Απαντώντας τότε, ο Τζόνι Ντεπ ζήτησε αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας πως το άρθρο αυτό επηρέασε αρνητικά την καριέρα του, συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος πως έχασε τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου στις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στην δημοσιότητα αποκαλύψεις σχετικά με την ταραχώδη ζωή του πρώην ζευγαριού, με τον Τζόνι Ντεπ να ισχυρίζεται ότι αυτή τον κακοποιούσε και πως σε μία περίπτωση, έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του.

Φωτογραφίες: AP

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα