Τη Τζούλια Νόβα τη γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την τηλεόραση. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τόσο για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι όσο και για την πικρία της απέναντι στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Advertisements

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στον “Τροχό της Τύχης”. Πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και να λέω “είμαι κι εγώ εδώ, δώστε μου λίγη σημασία. Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση. Όταν γινόντουσαν κάποιες καθυστερήσεις, έλεγαν ότι φταίω εγώ. Είχα θυμώσει πολύ και είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα. Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή σαν το My Style Rocks», ανέφερε στην συνέντευξή της αποκαλύπτοντας πως συζητούσε κάποια τηλεοπτικά σχέδια για τα οποία δεν έχει ενημέρωση, οπότε είναι στην αναμονή.

Μεταξύ άλλων, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως είχε στεναχωρηθεί με κάτι που είχε σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι είχε σχολιάσει κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήταν πολύ άδικο για μένα. Ήμουν θυμωμένη μαζί της για πολύ καιρό, αλλά τώρα μου έχει περάσει. Μου είχαν πάρει σε κάποιο περιοδικό συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει την άποψη μου για τις εκπομπές στην τηλεόραση και είχα πει ότι θα άλλαζα το αρνητικό κουτσομπολιό.

  Άντζελα Δημητρίου: «Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να αγαπήσει την οικογένεια μου και μετά εμένα»

Και η Σταματίνα και τα παιδιά που ήταν μαζί της για κάποιο λόγο το πήραν πολύ αρνητικά όλο αυτό και θεώρησαν ίσως ότι μιλούσα για εκείνους γιατί μπορεί εκείνο το χρονικό διάστημα να έκαναν τέτοιου είδους σχόλια και με είχαν σχολιάσει λίγο περίεργα. Αυτό με είχε ενοχλήσει», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Τζούλιας Νόβα:

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση», είπε το μοντέλο…

Advertisements

Πηγή

Advertisements