Μην χασετε

Τζένη Μπαλατσινού: Δεν έχω βρει ούτε νυφικό – Έχουμε επιλέξει κουμπάρους

«Είμαι πολύ χαρούμενη» με λίγες λέξεις που ξεχειλίζουν ευτυχία η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να εκφράσει on camera τις ευχαριστίες της για τις ευχές που δέχεται από τους δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Advertisements

Στις πρώτες της δηλώσεις on camera, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε για ακόμα μία φορά να τονίσει πως αυτήν την τόσο προσωπική στιγμή θα ήθελε να τη διαφυλάξει για την ίδια.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι πραγματικά αυτό που λέει και η λέξη και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό», είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν παρέσυρα τον γιο της – Προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου»

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ γλυκό να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό. Δεν έχω βρει ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε νυφικό για τον γάμο. Θα δούμε αν θα με πάει ο γιος μου στην εκκλησία. Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο, αλλά τελικά έχουμε πολύ καλούς φίλους. Έχουμε επιλέξει κουμπάρους»!

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Α είναι πολύ ψηλή, δε θα την καλέσω ποτέ στην εκπομπή μου»!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα