Μην χασετε

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 17/4: Μυστικά και σκάνδαλα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Η όψη Τετραγώνου που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, φέρνει σκληρά λόγια, δυσάρεστα νέα και αρνητικές συζητήσεις, μετά από αποκαλύψεις!

 

Αρκετά τα σκάνδαλα, τα παιχνίδια εξουσίας, οι πονηρές συμπεριφορές και οι ίντριγκες!

Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Advertisements

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Μην παρεξηγείς ό,τι σου λένε και δημιουργείς σοβαρές ρήξεις, από το πουθενά. Μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην είσαι άπληστος, σε eρωτα και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ταλαιπωρείσαι από άγχος, μελαγχολία και φοβίες.  Η τάση σου για eρωτικές παρανομίες, θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Χωρίς ουσιαστικό λόγο προκαλείς ρήξεις, κόντρες και προβλήματα, στις φιλίες σου! Μην έχεις υπερβολικά ξεσπάσματα!

Advertisements


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Απαιτητικότητα, πονηριά και ανεντιμότητα, θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου, αλλά και στην κοινωνική σου υπόσταση!

ΛΕΩΝ: 
Μην εξοργίζεσαι τόσο εύκολα στις κοινωνικές επαφές σου! Απέφυγε επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Βλέπεις τους πάντες ως εχθρούς και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχεις παράλογη καχυποψία, ιδίως στα eρωτικά σου! Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες!

ΖΥΓΟΣ: Στην συντροφική ζωή, θα έχεις προβλήματα, λόγω ζήλιας και επιπλέον παρασύρεσαι και εσύ, σε παράνομα eρωτικά μονοπάτια. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις το άλλο σου μισό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητα σε κουράζει αρκετά και εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται! Μην είσαι εχθρικός στο συναδελφικό σου περιβάλλον και φρόντισε επαρκώς την ξεκούραση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιλέγεις παράνομους eρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος, διότι στο τέλος θα απογοητευτείς! Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον eρωτα.

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα θα ταράξουν τον οικογενειακό τομέα!  Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς eρωτες, λόγω ασυγκράτητου πάθους, γιατί θα πληγωθείς!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε λεκτικές υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες στις επικοινωνίες σου! Κάποιο μυστικό σου πιθανόν να αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

ΙΧΘΥΣ: Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και εντιμότητα. Πες όχι στην eρωτική απληστία και απαιτητικότητα!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα