Μην χασετε

Τετράγωνο Αφροδίτη με Πλούτωνα 12/4: Επικίνδυνα πάθη και οικονομικά λάθη – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, την Δευτέρα 12 Απριλίου, για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τις eρωτικές μας, αλλά και για τα οικονομικά μας!

 

Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι, για συναισθηματικούς ανταγωνισμούς, παιχνίδια εξουσίας, τοξικές σχέσεις, επίπονα γεγονότα σε eρωτα και χρήμα, προβλήματα με χρέη, παράνομες οικονομικές και eρωτικές δραστηριότητες, ασυγκράτητα πάθη που αποδεικνύονται λάθος, μοιραία γεγονότα, εντάσεις, σκληρές αναμετρήσεις, συγκρούσεις, εκρηκτικές ζήλιες και οικονομικά διαχειριστικά λάθη!

Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Advertisements


Προβλέψεις Ζωδίων

 

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές οι οικονομικές και οι eρωτικές απογοητεύσεις, αν δεν περιορίσεις τις υπερβολικές και ασυγκράτητες αντιδράσεις σου. Απέφυγε παρορμητικά πάθη, σπατάλες και απαιτητικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Προστάτεψε την ψυχολογική και συναισθηματική σου ηρεμία από τις σκέψεις και τις φοβίες σου. Μην συνεχίζεις να έχεις εμμονές και eρωτικά απωθημένα, διότι θα πληγωθείς! Απέφυγε μυστικά και ψέματα στον eρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άνθρωποι του φιλικού σου περιβάλλοντος σε απογοητεύουν, αλλά μπορείς να το διορθώσεις, περιορίζοντας τους λάθος χειρισμούς και τις υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνους!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Παρασύρεσαι σε λάθη στο τομέα της καριέρας και τελικά, το μετανιώνεις, λόγω συνεπειών! Μην χάνεις τον έλεγχο, διότι κινδυνεύει η κοινωνική και επαγγελματική σου εικόνα.

ΛΕΩΝ

Η υπεραισιοδοξία σου, ίσως σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα eρωτικά, οικονομικά και επικοινωνιακά λάθη. Πρόσεχε πολύ επίσης τις συζητήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απέφυγε εμμονές, απαιτήσεις, πάθη, υπερβολικά συναισθήματα, ζήλια, eρωτικά παιχνίδια εξουσίας, αλλά και οικονομικά λάθη!

 

ΖΥΓΟΣ

Πες όχι σε ξεσπάσματα λόγω ζήλιας, παράνομες eρωτικές δραστηριότητες και καταπίεση, λόγω της τάσης σου για εξουσία. Προσοχή στα λάθη, απέναντι στο σύντροφο σου και γενικά στην συντροφική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε διατροφικές υπερβολές και λάθη που μπορεί να πλήξουν την φυσική σου κατάσταση! Εκκρεμότητες και περίεργες συναδελφικές συμπεριφορές στην εργασία δεν θα μείνουν ατιμώρητα αν δεν τα φροντίσεις ορθά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην παρασύρεσαι σε παθιασμένους eρωτες και τοξικές eρωτικές εμμονές, διότι θα πληγωθείς αν μπλεχτείς με λάθος άτομα και καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παρασύρεσαι από το ασυγκράτητο πάθος σου, σε έναν παρελθοντικό eρωτα αν δεν θες να πληγωθείς! Μην προσπαθείς να επιβληθείς στα μέλη της οικογένειας σου, διότι θα βγεις χαμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινδυνεύουν τα μυστικά σου από αποκαλύψεις, γι’ αυτό πρόσεξε ποιον εμπιστεύεσαι.  Επιπλέον, προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

ΙΧΘΥΣ

Μην επιμένεις στις eρωτικές σου παράλογες απαιτήσεις! Πρόσεξε πολύ την οικονομική σου διαχείριση, διότι τα λάθη θα είναι επιζήμια.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα