Το ότι η μόδα είναι πάντα μπροστά το γνωρίζαμε.

Advertisements

Όταν τον χειμώνα αναφερόμασταν στις τάσεις του καλοκαιριού, ναι μεν χαιρόμασταν αλλά δεν μπορούσαμε να πιάσουμε απόλυτα τον παλμό τους.

Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και όλα τα summer trends έχουν άλλη μορφή πλέον, με ένα από τα αγαπημένα μας να είναι τα καφτάνια, τα λευκά αέρινα caftan dresses που σηματοδοτούν κάθε χρόνο τα καλοκαίρια μας.

Επειδή όμως η μόδα εξελίσσεται και το καφτάνι είναι μια αρκετά γενική έννοια, πάμε να δούμε τα 4 επικρατέστερα σχέδια caftan dresses σε λευκό και να επιλέξουμε ανάλογα με το γούστο μας και φυσικά ανάλογα με το στυλ μας.

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Κλασσικό, αγαπημένο, σε boho style, που είναι ικανό να κερδίσει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όπως και αν το συνδυάσεις, αφού δεν ταιριάζει μόνο με το summer style μας -μαγιό και σαγιονάρες- αλλά πάει μοναδικά και με αρβυλάκια για πιο casual εμφανίσεις.

Advertisements

Ονειρικό, πριγκιπικό, για γυναίκες που το girly style είναι η «σημαία» του στυλ τους.

Μακρύ και αέρινο, θα σου προσδίδει κάθε φορά που το φοράς ακόμα πιο καλοκαιρινή αύρα από αυτή που ήδη υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Εξαιρετικά in fashion, αρκετά πιο μοντέρνο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Advertisements

Ακολουθεί το βασικό μοτίβο του caftan, αλλά σε ασύμμετρα μεγέθη και με polka dots, που όλες ξέρουμε πως πρόκειται για trend alert.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

S ∈ x y & Simple. Είτε πιο φαρδύ, αλλά με έντονο σκίσιμο, είτε με ζώνη για να μας κάνει περισσότερο μέση, το συγκεκριμένο caftan dress με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο, μπορεί να φορεθεί ωραιότατα, στο δροσερό και καλοκαιρινό σου cocktail.

Advertisements

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή

Advertisements