Το καλοκαιρινό στυλ είναι ενδεχομένως το αγαπημένο μιας γυναίκας, αφού πέρα από το κομμάτι της μόδας και του styling, «κουβαλάει» μαζί του και μια αέρινη αύρα αλλά και την πιο θετική διάθεση όλου του χρόνου.

Άρα θεωρητικά, ό,τι και να φορέσουμε εκείνη την περίοδο θα είναι εντάξει, εφόσον και η διάθεσή μας είναι ψηλά και το χαμόγελό μας, μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπο.

Ωστόσο, στο στυλ μας επιδέχεται βελτίωση!

Υπάρχουν, βλέπεις, τέσσερα συγκεκριμένα στοιχεία που είναι ικανά να κάνουν εκείνο το πολυπόθητο upgrade στο καλοκαιρινό σου στυλ και να του δώσουν αυτό που του έλειπε.Και το καλύτερο;  Τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου!

Πουά και floral

Θα το πούμε για ακόμα μια φορά. Το polka dots και το floral είναι τα κορυφαία prints για το καλοκαίρι σε ό,τι και αν τα επιλέξεις. Από φορέματα μέχρι μαγιό.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Mules 

Θα το πούμε και αυτό ακόμα μια φορά. Τα mules επέστρεψαν και ήρθαν για να μείνουν.

Όπως ήταν τα τελευταία χρόνια τα flarforms, έτσι ακριβώς λειτουργούν φέτος τα mules, αφού είναι must.

Μικρά τσαντάκια αλά ’90s

Το καλοκαίρι, όπως δεν θέλει πολλά ρούχα, έτσι δεν θέλει και τις μεγάλες τσάντες. Τα μικρά τσαντάκια που ήταν απόλυτη τάση στην δεκαετία του ’90, είναι εδώ και μπορείς να τα επιλέξεις σε διάφορες μορφές, με επικρατέστερη επιλογή τα ψάθινα.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Κιμονό 

Είτε επιλέξεις να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, είτε πάνω από το σορτσάκι και το top σου, το κιμονό είναι από τα λίγα ρούχα που φοριούνται αποκλειστικά το καλοκαίρι και για αυτό ακριβώς, δίνουν την ώθηση που πρέπει στο καλοκαιρινό μας στυλ.

Της Μάρως Καρούση 

Πηγή