Δίνουν ένταση στο βλέμμα μας, είναι από τα σημεία που τονίζουμε ακόμα και όταν δεν θέλουμε να κάνουμε full make up. Ο λόγος για τις βλεφαρίδες μας και για το πώς θα καταφέρουμε να τις δυναμώσουμε και να τις κάνουμε να φαίνονται πιο πυκνές.

Advertisements

Εάν δεν θέλετε να τοποθετήσετε στα βλέφαρα σας extensions ή οι πολλές στρώσεις mascara δεν είναι του στιλ σας, don’t panic. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα τρόποι να αποκτήσουμε πυκνές βλεφαρίδες και το βλέμμα που έχουμε ονειρευτεί.

 

Αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

#1 Προσθέστε στη beauty ρουτίνα σας έλαια

Το ελαιόλαδο ή το καστορέλαιο είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε καθώς περιέχουν βιταμίνη Ε, αλλά και βοηθούν στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών που υπάρχουν στις βλεφαρίδες και τις εμποδίζουν να αναπτυχθούν. Προσθέστε στη συλλογή σας ένα από αυτά τα έλαια και χρησιμοποιήστε τα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Αφού έχετε καθαρίσει την επιδερμίδα σας, τοποθετήστε μερικές σταγόνες από το έλαιο σε μία μπατονέτα και περάστε τις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά τα βλέφαρα σας.

Advertisements

#2 Χρησιμοποιήστε πούδρα

Είναι ένα από τα tricks που πολλές γυναίκες γνωρίζουν, λίγες όμως χρησιμοποιούν. Όταν έρθει η στιγμή της mascara περάστε μία στρώση στις βλεφαρίδες σας και αφήστε τες να στεγνώσουν, όχι όμως πλήρως. Στη συνέχεια τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα πούδρας σε ελεύθερη μορφή σε ένα βαμβάκι και περάστε το επάνω από τις βλεφαρίδες σας με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις. Στη συνέχεια, περάστε ακόμα μία στρώση mascara μέχρι να χαθεί κάθε ίχνος πούδρας. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

 

#3 Μαύρο μολύβι

Το μαύρο μολύβι είναι ένας από τους καλύτερους μας φίλους στο μακιγιάζ. Ειδικά εάν θέλουμε να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται πιο μεγάλες και πυκνές. Πριν τοποθετήσετε mascara, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι –όχι πολύ σκληρό- και περάστε το σύριζα από τις βλεφαρίδες στο πάνω μέρος του βλεφάρου σας. Έτσι, θα δώσετε το εφέ πως οι βλεφαρίδες σας είναι πυκνές και πιο μακριές.

πηγή

 

Advertisements

 

Advertisements