Ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που αξίζουν την αμέριστη προσοχή μας είναι σαφώς η κρεβατοκάμαρά μας.

Πέρα από τη σωστή επιλογή χρώματος, τις κουρτίνες και τα μικροέπιπλα που θα συνοδεύσουν το κρεβάτι μας, στα μεγαλύτερα sites διακόσμησης θα παρατηρήσει κανείς πως οι ειδικοί δίνουν ιδιαίτερη βάση σε ένα στοιχείο που πολλές από εμάς αμελούμε –ή διστάζουμε- να προσθέσουμε στο υπνοδωμάτιό μας. 

Ποιο είναι αυτό; Τα ράφια.

Πρόκειται για μία επιλογή που όχι μόνο «ζεσταίνει» τον προσωπικό μας χώρο, μα επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε έξτρα πινελιές του δικού μας στυλ που θα μας ξεκουράζουν στη θέα τους και μόνο.

Τα ράφια, πέρα από αποθηκευτικός χώρος αντικειμένων που πολλές από εμάς προτιμούμε να τοποθετούμε στο δωμάτιο και όχι στο σαλόνι μας (βιβλία, δίσκοι), αποτελούν τον ιδανικό τρόπο διακόσμησης.

Πάνω ή μέσα σε αυτά μπορείς να τοποθετήσεις κάθε λογής διακοσμητικό που θα χαρίσει ακόμα περισσότερο στυλ στον χώρο σου και θα δώσει την αίσθηση ενός πολύ προσεγμένου δωματίου.

Ράφια σε ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς -από γεωμετρικό μέχρι ελεύθερο-, μίνι σετ ραφιών και μικροσκοπικές βιβλιοθήκες έχουν κερδίσει πολύ χώρο στις σελίδες περιοδικών διακόσμησης και στις ανάλογες ιστοσελίδες, με όλες εμάς να μην έχουμε παρά να κλέψουμε ωραίες ιδέες και να σκεφτούμε μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή και στην δική μας κρεβατοκάμαρα. 

Εμείς, ξεχωρίσαμε τα καλύτερα που είδαμε στα sites διακόσμησης και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Λοιπόν, ποιο ανταποκρίνεται στο δικό σου γούστο;

 

πηγή