Μην χασετε

Τα κυρίαρχα χρώματα για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Οι τάσεις της μόδας δεν περιορίζονται μόνο στα στυλ ντυσίματος που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές, αλλά και στα κορυφαία χρώματα για την σεζόν. Ποιες θα είναι λοιπόν οι κορυφαίες αποχρώσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019;

 

Δείτε τις λίστες με τα top color trends της εποχής και πάρτε ιδέες για μοντέρνα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ντυσίματα.

 

Advertisements

Παστέλ (κοραλί, ροζ, κίτρινο, μωβ) χρώματα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Τα παστέλ χρώματα δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μόνο στα μαλλιά της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, αλλά και στα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Ας δούμε λοιπόν την λίστα με τις top παστέλ αποχρώσεις της εποχής.

 

Living Coral: Το κορυφαίο χρώμα του 2019 είναι το απαλό κοραλί

Αυτό το γλυκό και όμορφο πορτοκαλί – ροζ, δηλαδή ανοιχτό κοραλί χρώμα, είναι το χρώμα της χρονιάς. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βρίσκεται και στη λίστα με τα top χρώματα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Αποπνέει φρεσκάδα και ζωντάνια, έχοντας παράλληλα έναν αέρα τροπικού προορισμού, διακοπών και φρουτένιων ποτών.

 

Advertisements

Ροζ σε αποχρώσεις της πούδρας, του τριαντάφυλλου και του λιλά

Το πιο θηλυκό και girly χρώμα που θα αποτελέσει κορυφαία επιλογή και αυτή την σεζόν είναι το ροζ. Σε αποχρώσεις nude – παστέλ, όπως το απαλό ροζ της πούδρας, αλλά και σε ελαφρώς πιο έντονους ή baby pink τόνους με μια μικρή δόση λιλά, το ροζ θα φορεθεί πολύ αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Επιλέξτε λοιπόν την ιδανική για εσάς απόχρωση και δημιουργήστε κομψές και θηλυκές εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Μάλιστα οι απαλοί χρωματισμοί του ροζ είναι ιδιαίτερα εύκολο να συνδυαστούν και με τα υπόλοιπα χρώματα της λίστας.

 

Ανοιχτό μωβ λιλά στο χρώμα της λεβάντας

Μια ακόμη παστέλ απόχρωση που θα φορεθεί πολύ στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μόδα του 2019 είναι το απαλό μωβ λιλά στο χρώμα της λεβάντας. Πρόκειται για ένα επίσης γλυκό χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα τόσο με τα ροζ, όσο και με τους πιο γήινους τόνους της σεζόν.

 

Advertisements

Απαλό γαλάζιο

Εξίσου αισθητή θα κάνει την παρουσία του και το απαλό γαλάζιο αυτή την εποχή. Θα το δούμε να φοριέται τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Αυτή η απαλή και φρέσκια απόχρωση θα προσθέσει μια όμορφη νότα στο ντύσιμο της σεζόν.

 

Παστέλ κίτρινο κροκί

Πρόκειται για μια παστέλ απόχρωση του κρεμώδους κίτρινου. Τι σημαίνει αυτό; Αν συνδυάσετε το κλασσικό κίτρινο με το κρεμ θα πάρετε αυτή την απαλή και όμορφη απόχρωση που συνδυάζεται εκπληκτικά με όλους τους γήινους χρωματισμούς της λίστας, αλλά και με τους υπόλοιπους παστέλ.

 

Ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά χρώματα (κίτρινο, κόκκινο, φούξια, μπλε)

Άνοιξη και Καλοκαίρι χωρίς έντονα χρώματα δεν γίνεται! Ας ρίξουμε μια ματιά στους ζωηρούς χρωματισμούς που θα κατακλύσουν την μόδα της περιόδου αυτής.

 

Pink Peacock: Μια σκούρα φούξια – μωβ απόχρωση

Αυτό το έντονο φούξια χρώμα θα αποτελέσει must επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019. Η ζωηρή του απόχρωση ταιριάζει απόλυτα με τους ουδέτερους χρωματισμούς της κορυφαίας παλέτας για την σεζόν. Βέβαια αν σας αρέσουν τα color block σύνολα και οι έντονες αντιθέσεις των χρωμάτων μπορείτε να τολμήσετε να το φορέσετε και με το έντονο χρυσό κίτρινο ή αυτό του κουρκουμά.

 

Κόκκινες αποχρώσεις της φωτιάς

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και αποπνέει δυναμισμό. Έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες εδώ και δεκαετίες και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα αυτή.

Θα το δούμε να φοριέται τόσο στα ρούχα και τα αξεσουάρ, όσο και στο μακιγιάζ και τα νύχια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

 

Σκούρο κόκκινο – Μπορντό

Μια ιδιαίτερα σκούρα για την εποχή απόχρωση που όμως θα την δούμε να φοριέται πολύ είναι το σκούρο μπορντό, γνωστό και ως Jester Red. Πρόκειται για ένα χρώμα λίγους τόνους πιο ανοιχτό από το αγαπημένο burgundy που ταιριάζει τόσο με θερμούς, όσο και με ψυχρούς χρωματισμούς.

Δοκιμάστε το κι εσείς αυτή τη σεζόν και σπάστε τα στερεότυπα των απαλών και έντονων χρωμάτων που έχουμε συνηθίσει.

 

Κίτρινο: Κουρκουμά, λεμονί, χρυσαφί, μάνγκο

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που όλοι οι σχεδιαστές θέλησαν να εισάγουν στις νέες τους κολεξιόν. Ωστόσο δεν περιορίστηκαν σε μία μόνο απόχρωση του. Επιλέγοντας λοιπόν διαφορετικούς τόνους του κίτρινου έδωσαν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να το τολμήσει τη νέα σεζόν, διαλέγοντας την ιδανική απόχρωση για αυτήν.

Το κίτρινο του κουρκουμά είναι ένα ελαφρώς σκούρο κιτρινο-πορτοκαλί χρώμα, ενώ το έντονο και κλασσικό λεμονί είναι πιο ανοιχτόχρωμο. Ενδιαφέρουσες προτάσεις ήταν όμως και το χρυσαφί κίτρινο, αλλά και αυτό του μάνγκο.

 

Μπλε: Royal blue και navy

Το έντονο βασιλικό μπλε του κοβαλτίου, αλλά και το navy blue είναι δυο από τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

Το μεν royal blue αποπνέει μια πολυτέλεια, αλλά και μια ηρεμία παρά τον έντονο τόνο του, ενώ το navy είναι πιο κλασσικό και σκούρο, προσθέτοντας μυστήριο στο ντύσιμο της εποχής. Και τα δυο χρώματα όμως θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν. Φορέστε τα σε μονόχρωμα σύνολα ή συνδυάστε τα με τα υπόλοιπα χρώματα της λίστας και δημιουργήστε εκπληκτικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

 

Neon Πράσινο

Σε αντίθεση με τα παστέλ, έρχονται οι νέον αποχρώσεις που θα φορεθούν ακόμη και στο μακιγιάζ την Άνοιξη / Καλοκαίρι.

Με το neon πράσινο να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή, τα έντονα αυτά χρώματα θα κάνουν το ντύσιμο της σεζόν πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα φωτεινό!

 

Ασημί

Το χρώμα όμως που θα κάνει τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας ντυσίματα αστραφτερά δεν είναι άλλο από το ασημί. Η μεταλλική αυτή απόχρωση μπήκε στη λίστα με τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να λάμψει.

Φορέστε το σε μια ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή τσάντα, είτε και στα ρούχα σας και κάντε όμορφες εμφανίσεις.

 

Γήινα χρώματα (χακί, μπεζ, καφέ) για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι

Από τη λίστα με τα top χρώματα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γήινοι και ουδέτεροι τόνοι του μπεζ, καφέ και του πράσινου. Πρόκειται για χρώματα που αγαπούν πολύ οι γυναίκες και φορούν συχνά αυτή τη σεζόν.

 

Ζαχαρί / off white

Μια απόχρωση του σπαστού λευκού σαν το ζαχαρί αποτελεί την πιο ουδέτερη και εύκολη επιλογή για τέλειους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Μπορεί να φορεθεί κάλλιστα με όλα τα χρώματα και να προσθέσει έναν nude και γλυκό τόνο σε κάθε γυναικείο ντύσιμο.

 

Creamy Tan: Κρεμ μπεζ

Μια ακόμη κλασσική και πολύ αγαπητή επιλογή χρώματος για τη σεζόν είναι το κρεμ μπεζ. Πρόκειται για έναν ελαφρώς πιο σκούρο τόνο από το off white που φοριέται δημιουργώντας υπέροχα και κομψά μονόχρωμα ντυσίματα. Μπορεί όμως να συνδυαστεί εύκολα και με πιο έντονους χρωματισμούς.

 

Soybean

Ένα ιδιαίτερο ουδέτερο χρώμα για τη σεζόν είναι αυτό της σόγιας. Έχει έναν μπεζοκίτρινο τόνο που ταιριάζει απόλυτα σε ένα boho – chic ντύσιμο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και σε άλλα στυλ συνόλων.

Μάλιστα μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του, όσο και με τα υπόλοιπα γήινα χρώματα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

 

Terrarium Moss: Χακί

Το χακί είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές και χαρακτηριστικό για την εποχή χρώμα. Μπορεί να φορεθεί με όλους τους γήινους και ουδέτερους τόνους της σεζόν, αλλά και με ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά φλοράλ.

Ωστόσο πολλοί ήταν οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας που το πρότειναν ως βασικό χρώμα για ένα κομψό military look.

 

Pepper Stem: Απαλό πράσινο

Μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του πράσινου που θα φορεθεί πολύ αυτή την περίοδο είναι το pepper stem. Πρόκειται για το χρώμα της πράσινης πιπεριάς που χαρίζει μια φρέσκια όψη στο ντύσιμο μας.

Το φυσικό αυτό χρώμα ταιριάζει απόλυτα με τις υπόλοιπες ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με κάποια από τα υπόλοιπα κορυφαία χρώματα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

 

Καφέ σε απόχρωση toffee και γρανίτη

Αν και σε γενικές γραμμές το καφέ χρώμα είναι πιο πολύ φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο, οι παραπάνω δυο αποχρώσεις είναι must για τη σεζόν.

Το toffee είναι ένα γλυκό καφέ που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και φοριέται τόσο με ουδέτερες μπεζ, ζαχαρί αποχρώσεις, όσο και με το έντονο κόκκινο ή το κίτρινο.

Από την άλλη μεριά το σκούρο καφέ χρώμα του γρανίτη είναι διαχρονικό και σοφιστικέ. Έχει έναν πιο ψυχρό τόνο που όμως ταιριάζει αρμονικά με όλες σχεδόν τις αποχρώσεις της παραπάνω λίστας.

Παίξτε λοιπόν κι εσείς με τα χρώματα και δημιουργήστε εκπληκτικά μοντέρνα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ντυσίματα σύμφωνα με τις προτάσεις των ειδικών.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα