Από tlife.gr

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Τέτα Καμπουρέλη, αφού ο σύζυγός της συνελήφθη και κατηγορείται για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό. Και ενώ η ίδια αποφεύγει να κάνει δηλώσεις στα μέσα, τώρα ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για το εκτενές ρεπορτάζ που φιλοξενεί το περιοδικό ΟΚ! αυτή την εβδομάδα. Όπως δε, ανέφερε χθες η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Σόνια Καζόνι κανείς δε μπορεί να καταλάβει τον λόγο που η αισθητικός ζητά αυτό το χρηματικό ποσό αλλά ούτε γιατί λέει πως θα τους βγάλει στα κανάλια αν δεν το λάβει.

 

Μάλιστα η Σόνια Καζόνι εξήγησε πως μέσα στο ρεπορτάζ υπάρχουν φωτογραφίες από το σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη οι οποίες είχαν τραβηχτεί πριν λίγο καιρό με τη συγκατάθεσή της και αυτές φέρεται να είναι και οι φωτογραφίες για τις οποίες ζητά τα χρήματα

 

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε ένα βίντεο με μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγους μήνες πριν η Τέτα Καμπουρέλη στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ! Νίκο Γεωργιάδη. Στη συνέντευξη αυτή η γνωστή αισθητικός είχε ανοίξει το σπίτι της, ξεναγώντας τον γνωστό δημοσιογράφο σε κάθε γωνιά του, και αναφερόταν εκτενώς στον γάμο της. Συγκεκριμένα μίλαγε για το πως έχουν καταφέρει να είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια, πως διαχειρίζονται τις εντάσεις που προκύπτουν μεταξύ τους, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Ηλίας Βρεττός: «Επέζησα από θαύμα. Έχω μάθει να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές»

 

 

πηγη