Μην χασετε

Τέλος στους Γωνιακούς Καναπέδες. Δείτε Ποια Είναι η Νέα Μόδα!

Προφανώς και γνωρίζετε πως το τελευταίο trend ήθελε τους καναπέδες μας να είναι γωνιακοί, να σχηματίζουν δηλαδή ένα L. Εμείς ερχόμαστε να σας πούμε ποια είναι η νέα μόδα και γιατί μας αρέσει πάρα πολύ. 

Το πρόβλημα με τους γωνιακούς καναπέδες -εκείνους που έχουν μόνο μια γωνία- είναι πως δεν μπορούν όλοι να καθίσουν στη γωνία αν και αυτό είναι που επιθυμούν.

Τι θα σκεφτόσασταν, όμως, αν σας λέγαμε πως μπορείτε να βάλετε πλεόν στο καθιστικό σας έναν καναπέ σε σχήμα U; Αυτοί οι καναπέδες είναι, λοιπόν, φέτος πολύ της μόδας και όλο και περισσότεροι τους επιλέγουν για το σαλόνι τους.

Με αυτόν τον καναπέ όλα τα πλεονεκτήματα που είχατε με τον απλό γωνιακό καναπέ απλά διπλασιάζονται. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Υπάρχουν πλέον δύο γωνίες για ξάπλα και ένα ενδιάμεσο κομμάτι για τέλειο άπλωμα. Από την άλλη μεριά ένας τέτοιος καναπές είναι τέλειος και για συζήτηση.

Advertisements

Το μόνο αρνητικό του είναι πως απαιτεί αρκετό χώρο μιας και είναι αρκετά ογκώδης και μεγάλος. Επίσης, θα πρέπει να σιγουρευτείτε τοποθετώντας τον ότι η μια του μεριά δεν κόβει μέρος του δωματίου σας και δεν κλείνει κάποια πόρτα.

Για να σας πείσουμε για το πόσο όμορφοι και λειτουργικοί είναι αυτοί οι καναπέδες βρήκαμε μερικούς από τους καλύτερους.

Φυσικά πρέπει να έχετε χώρο για να βάλετε έναν τέτοιο καναπέ στο σαλόνι σας.
Δείτε πόσο όμορφος και άνετος δείχνει…
Ένας τέτοιος καναπές χωράει πολύ περισσότερους καλεσμένους.
Είναι ιδανικός για ατελείωτες ξάπλες.
Σκεφτείτε, λοιπόν, όλες τις επιλογές σας πριν προβείτε στην αγορά καινούργιου καναπέ.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα