Οι άντρες δεν μιλούν πολύ για τα συναισθήματά τους, ακόμα και όταν βρίσκονται σε μια σχέση. Παρόλα αυτά ο κάθε άντρας αναζητάει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από τη σύντροφό του. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά συνεχίστε την ανάγνωση.

Σ∈ξουαλική ικανοποίηση. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οι σχέσεις διαλύονται είναι η έλλειψη της οικειότητας. Οι άντρες θέλουν να εκπληρώνονται όλες τους οι ερωτικές φαντασιώσεις και να έχουν μια ενεργή σ∈ξουαλική ζωή. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το σύντροφό σας ευτυχισμένο, είναι σημαντικό να μάθετε τις σ∈ξουαλικές του προτιμήσεις.

Να τον συνοδεύετε στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε άνθρωπος θέλει να μοιράζεται κοινά πράγματα με το σύντροφό του και όταν το κάνει νιώθει ευτυχισμένος.

Μια γυναίκα που να περιποιείται τον εαυτό της. Οι άντρες αναζητούνε μια γυναίκα που να είναι ελκυστική στα μάτια τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το πνεύμα ή/και την εξωτερική εμφάνιση.

Θαυμασμό. Σχεδόν όλοι οι άντρες αναζητούν το θαυμασμό από τις γυναίκα που έχουν δίπλα τους. Πρέπει να γνωρίζετε πως ο σύντροφός σας θέλει να τον θαυμάζετε διακριτικά, παρόλο που μπορεί να μη σας το ζητήσει ποτέ. Επιδιώκει το θαυμασμό σε μικρά πράγματα, γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθει ευτυχισμένος.

  Καραντίνα: 4 συναισθήματα που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου και πώς να τα αντιμετωπίσεις

πηγή