Αφοπλιστικός μίλησε για τα «κακώς κείμενα» στον Πολιτισμό αλλά και τη βαθιά ρήξη στη σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

 

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο καταξιωμένος συνθέτης σε μία αληθινή κατάθεση ψυχής μίλησε για τα πάντα.

Δήλωσε ενεργός παρά τη συνθήκη του κορονοϊού  καθώς δεν έπαψε να δουλεύει μουσικά κυκλοφορώντας μάλιστα και δίσκο εν μέσω πανδημίας.

Στη μακρά του καριέρα στο πεντάγραμμο παραδέχεται πως είχε μεγάλες επιτυχίες αλλά και μεγάλες αποτυχίες.

«Έχω μία συνεχή αποτυχία με τη “Σπείρα Σπείρα”. Μου άφησε ένα χρέος 100.000 στην εφορία και το ΙΚΑ γιατί ως γνωστόν η “Σπείρα”ήταν ομάδα κι εγώ ήμουν ο καλεσμένος τους».

 

Έξαλλος για την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων στο να επενδύσουν πραγματικά στον Πολιτισμό αυτής της χώρας δεν δίστασε να θίξει τα κακώς κείμενα κάνοντας μία ηχηρή διαπίστωση. Το τελευταίο άτομο με κότσια, σύμφωνα με εκείνον, που πέρασε από το υπουργείο Πολιτισμού ήταν η Μελίνα Μερκούρη.

  Θεοφανία Παπαθωμά: «Mια γυναίκα πρέπει να αφοσιώνεται και να παραδίδεται στoν άντρα της, αυτός είναι o ρόλος της»

Ακόμη, ρωτήθηκε και για την πρόσφατη κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με αφορμή την πρωτοβουλία να τραγουδήσει στους δρόμους του κέντρου με αρωγή του δήμου Αθηναίων ως κίνηση εμψύχωσης των πολιτών λόγω κορονοϊού.

 

 

Δεν μετάνιωσε που βγήκε μπροστά απαγορεύοντας να ερμηνεύονται δικά του τραγούδια στην εν λόγω δράση. Ούτε «επιτέθηκε» όπως ξεκαθαρίζει ποτέ στην ερμηνεύτρια αλλά η ρήξη μεταξύ τους έκτοτε είναι βαθιά.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του δήμου η φίλη μου να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί για το αν θέλω να παιχτεί το έργο μου… Δεν θα έλεγα “όχι” αν με ρωτούσε. Με πείραξε που είδα αυτό τέρας. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Είναι σοβαρή αυτή η ρήξη που έγινε».

 

 

Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, στην οποία άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την σeξουαλικότητά του, γεγονός που παραδέχεται πως πριν από 20 χρόνια δεν θα του ήταν το ίδιο εύκολο να κάνει και αυτό διότι πιστεύει πολύ στην ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου.

  «Δεν σέβεστε τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες»: Οργισμένη η Άντζελα Γκερέκου για τα δημοσιεύματα ότι είναι σε νέα σχέση

«Είπα ωραία και απελευθερωτικά πράγματα, όχι μονόχνοτα».

 

 

Στο τέλος. εξομολογήθηκε πως δόθηκε άνευ όρων στον eρωτα και αγάπησε ανθρώπους που έμειναν στη ζωή του ακόμα και μετά το τέλος των σχέσεων τους.

 

 

Πηγή