Φανατικός οπαδός του reality επιβίωσης είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει χάσει ούτε επεισόδιο.

 

Μάλιστα, η Acun Media τον επέλεξε ανάμεσα στους celebrities για να παίξει με έναν από τους παίκτες στα «παιχνίδια της Καραϊβικής» και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο.

 

«Αγωνιστικά ο Ντάφυ είναι μπάζο, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει τόσο δυνατό. Το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί όταν του δοθεί ευκαιρία. Δεν θα ξεχάσω αυτό που του έκαναν όταν δεν του έδιναν να φάει. Δεν έχει κακία μέσα του», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Ευτυχείτε» και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησε το Survivor είπαμε που τους βρήκαν αυτούς, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσους δυνατούς παίκτες μαζεμένους ξανά».

  Απόστολος Γκλέτσος: «Όταν η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή της απάντησα, ναι είσαι»

 

Όσον αφορά στους Τζέιμς και Νίκο: «Ο Τζέιμς ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης, ενώ δεν είχε την αθλητικότητα. Έβλεπες ότι ήταν τόσο έξυπνος που το χειριζόταν ακόμα και στα ματσαρίσματα. Ο Νίκος ήταν ένας μαχητής, εγώ δεν έμενα στο τι συνέβαινε στην καλύβα».

Σχετικά με τους Σάκη και Μαριαλένα: «Είναι συγκινητικό, πήγε να τη διεκδικήσει και τον κράζουν. Αν είναι ψέματα καλά κάνουν, αν είναι αλήθεια είναι πολύ συγκινητικό. Τον Γιώργο Λιβάνη τον ήξερα, τον άκουσα από το Survivor και δεν το λέω με κακία».

 

 

πηγη