Ο γνωστός διακοσμητής και παρουσιαστής Σπύρος Σούλης, με ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε, απαντώντας στα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος στην Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια.

 

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Ο Σπύρος Σούλης, από την πλευρά του, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας τα εξής: «Ο πατέρας που δέρνει και κακοποιεί την σύζυγο του, όχι, δεν έχει δικαίωμα στην συνεπιμέλεια του παιδιού του, έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του στο επισκεπτήριο της φυλακής, ΑΝ το παιδί το θέλει. Ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα μέσα στη Βουλή!».

 

πηγη