Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ που αυτό το διάστημα είναι περιζήτητος από όλα τα Μέσα λόγω των όσων συμβαίνουν στον χώρο της τέχνης, μίλησε στο ΟΚ! που κυκλοφορεί και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Advertisements

 

Για το επίμαχο θέμα των καταγγελιών και αυτό που ακούγεται ότι κάποιους τους προστάτευε το σύστημα ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:
«Κάποιους ναι, κάποιους όχι. Οπωσδήποτε υπήρχε ένα σύστημα που προστάτευε κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Υπάρχουν διαπλοκές, εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτές. Κάποιοι από αυτούς που κατηγορούνται με έχουν βοηθήσει. Με έβαζαν στις δουλειές τους».

 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και στις αιτιάσεις ότι εμφανίζεται πολύ τελευταία στα κανάλια με τον δικό του ξεκάθαρο τρόπο:

«Τι απίστευτη μπούρδα! Είπαν ότι έχω πάθει εθισμό στα κανάλια. Εγώ δεν έχω ανάγκη να βγαίνω στα κανάλια και να αυτοδιαφημιστώ. Όπως βλέπετε, κάθε φορά πάω τη συζήτηση εκεί που θέλω εγώ και τους εξαναγκάζω να μιλάμε για τα προβλήματα των ηθοποιών. Πέρα από τα σκάνδαλα, θέλω να ακούγεται ότι δεν μας πληρώνουν αξιοπρεπώς».

 

«Ενοχλούμαι από τις εκπομπές που σπεύδουν να προδικάσουν και δεν αφήνουν την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει. Πιστεύω ότι τα κανάλια θέλουν να υποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη κι αυτό είναι λάθος» αναφέρει.

Advertisements

 

Η κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μια μεγάλη κόντρα που έφτασε στα δικαστήρια.

Όλα είχαν ξεκινήσει από μια φάρσα που έκανε ο δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν, τον Λάμψη 92,3. Σε αυτήν ο Γιώργος Λιάγκας ευχόταν σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας, κάτι που ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρήκε προσβλητικό και κατέφυγε στα δικαστήρια.

Ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει συγγνώμη και οι δυο τους τα είχαν βρει εξωδικαστικά, με το Γιώργο Λιάγκα να καταβάλλει το ποσό των 27000 ευρώ ως αποζημίωση στο ταμείο του ΣΕΗ.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε πάει καλεσμένος  στο «Πρωινό».

Το θέμα έθιξε και ο Νίκος Γεωργιάδη στη συνέντευξη με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

 

Advertisements

Στο βιογραφικό σου στη Wikipedia γράφει ότι έχεις δεχτεί bullying για τους gay χαρακτήρες που έχεις υποδυθεί, και μάλιστα γίνεται αναφορά στην αγωγή που είχες κάνει –και είχες κερδίσει– στον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτό έγινε πιο μετά, στην ιδιωτική τηλεόραση, και αφού είχα παίξει στα μεγάλα σίριαλ με τον Πέτρο (σ.σ. Φιλιππίδη), το Χάι Ροκ και το Ο Πέτρος και τα κορίτσια
του. Μου πρότειναν έναν gay ρόλο και επειδή τον έκανα πολύ αστείο ,καρικατούρα μεν αλλά πολύ συμπαθή, άρχισαν να μου δίνουν συνεχώς τέτοιους ρόλους για τέσσερα-πέντε χρόνια. Επειδή δεν ήθελα να το κάνω, μου έδιναν όλο και περισσότερα χρήματα. Στο τέλος όμως αισθανόμουν άσχημα που με τυποποίησαν και είπα ότι δεν το ξανακάνω. Αποκορύφωμα δε ήταν στο Κωνσταντίνου & Ελένης, ένας ρόλος που με κυνηγάει μέχρι σήμερα, σαν να έχω παίξει μόνο αυτό. Όταν με σταματούν στον δρόμο και μου λένε για εκείνη τη σειρά, τους απαντώ να μπουν στο YouTube και να δουν την Ελεύθερη βούληση, όπου κάνω έναν άστεγο που πεθαίνει στο Γκάζι. Όταν οι άλλοι έπαιζαν στον κινηματογράφο Δαλιανίδη και Ευστρατιάδη, εγώ έπαιζα Κούνδουρο και Μαρκετάκη.

 

 

 

Σε είχε πληγώσει πολύ ο Γιώργος Λιάγκας στο παρελθόν;

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Πόσο μάλλον στον Γιώργο Λιάγκα, που τον ξέρω από παιδί γιατί έπαιζε πιάνο στο piano bar του ηθοποιού θείου του, Δημήτρη Λιάγκα. Όταν έχω διαφορά με κάποιον, το λύνω είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Το κάνω να δει το λάθος του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το έχω κάνει. Δεν θεωρώ ότι είμαι άγιος, αλλά όταν με πνίγει το δίκιο ,πολεμώ για αυτό. Σε αυτό με έχουν βοηθήσει πολύ οι σπουδές μου στη Νομική.

 

πηγη

Advertisements