Με κάθε δήλωσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας γίνεται αντικείμενο συζήτησης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη γίνει έτσι την ώρα που μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την Μαίρη Λίντα και τον Στάθη Ψάλτη.

«Η Μαίρη Λίντα δεν ήταν σωστό που μπήκε στο γηροκομείο, από τη στιγμή που έχει μια κόρη. Έπρεπε να βρει τρόπο η κόρη της να την προστατεύσει για να μην μπει. Δεν σημαίνει ότι τα γηροκομεία είναι κακά. Είναι μια λύση ανάγκης για έναν άνθρωπο ολομόναχο, αλλά κάποιος που έχει οικογένεια να μείνει εκεί, μαζί του.

Δείτε επίσης: Ρούλα Ρέβη: «Έτριβε το στήθoς της πάνω στον Αποστόλη! Την έπιασα από το μαλλί, της έριξα ένα χαστούκι…»

Ο Γιάννης Ρώτας δεν είχε ανθρώπους, μόνο την ανιψιά του, την κόρη του Στάθη και από τη στιγμή που έμεινε στον άσο… Δεν θεωρώ σωστό ένας τέτοιος ηθοποιός, τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης, με τόσα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του, να αφήσει πίσω του τόσα ερείπια. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή ο Στάθης Ψάλτης. Όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου…

  Μπέλλα Κυδωνάκη: «Aπό το καλoκαίρι και μετά θα έχoυμε ξεμπερδέψει με τον κoρoνoϊό»

Τον αδερφό του τον άφησε άπορο στο γηροκομείο με έξωση, η κόρη του δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο, να μην έχει αφήσει πίσω του σύνταξη για τη γυναίκα του… δεν υπάρχει σύνταξη… αυτά είναι ερείπια. Δεν μπορώ να ξέρω πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του, αλλά ξέρω ότι κάποιοι πρωταγωνιστές έβγαζαν τα δεκαπλά από εμάς, έπρεπε να τα φυλάξουν. Στηλιτεύω τους ηθοποιούς που πέταξαν τα λεφτά τους, επομένως ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά στα οικονομικά του. Όταν έμαθα ότι στη κηδεία του ότι δεν υπήρχαν λεφτά, έμεινα άναυδος.

Ο Μάνος Τάγαρης, που βοηθάει πάρα πολύ τους ηθοποιούς, ξέρω πως πλήρωσε κι εκείνος για τα έξοδα της κηδείας του Στάθη. Το ΤΑΣΕΗ βρίσκεται κοντά σε όλους τους συναδέλφους που δεινοπαθούν και περνάνε πολύ άσχημα».

Δείτε επίσης: «Πλάτσα πλάτσα πλούτσα…»: Το νέο video του Τρύφωνα Σαμαρά που θα γίνει viral

Πηγή