Η ομορφότερη περίοδος της ζωής της, η πρώτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου, λίγο έλειψε να γίνει εφιάλτης καθώς από θαύμα –όπως πιστεύει και η ίδια- κατάφερε να σώσει τον εαυτό της και το παιδί που κυοφορούσε, τον πρώτο της γιο ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Όπως αποκαλύπτει στο βίντεο που ανάρτησε η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου αυτό το ατύχημα είναι και ο κυριότερος λόγος που βάφτισε τον μεγάλο της γιο Φίλιππο και με το όνομα Ραφαήλ καθώς σε αυτόν αποτάθηκε όταν η ίδια είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και την κοιλιά της. Να τονίσουμε ότι ήταν πέντε μηνών έγκυος και όπως ήταν λογικό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε εκείνες τις τραγικές στιγμές ήταν να μη χάσει το μωρό που κυοφορούσε.

Δείτε επίσης: Βασίλης Τερλέγκας: «Ο Θεός ήρθε, μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε»

Όπως εξιστορεί η ίδια στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ήταν μόνη στο σπίτι και θέλησε να μαγειρέψει φασολάκια για να φάει. Έβαλε λοιπόν το λάδι στην κατσαρόλα και αυτήν στο μάτι της κουζίνας και ξεκίνησε το μαγείρεμα. Ένα τηλεφώνημα όμως της απέσπασε την προσοχή και για αρκετή ώρα μιλούσε όταν άρχισε να ακούει κάτι περίεργους θορύβους από την κουζίνα. Με το που αντίκρυσε την κουζίνα σοκαρίστηκε και έτρεξε να κατεβάσει την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Δείτε επίσης: Σάλος με το αστρονομικό ποσό που κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Πηγή