Η Σμαράγδα Καρύδη είναι το κεντρικό πρόσωπο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Advertisements

 

Η ηθοποιός, λίγο πριν από την πρεμιέρα του Celebrity Game Night την 1η Απριλίου στο Mega, μίλησε στην Κάλλια Καστάνη.

 

Μάλιστα φωτογραφήθηκε στην ίδια σουίτα του King George όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου του «Παρά πέντε».

«Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που επέστρεψα στο «τσαρδί» μου !Όλη τη δεύτερη σεζόν κάναμε γυρίσματα σε αυτούς τους χώρους, διότι στο κανονικό σπίτι της «Ντάλιας» γινόταν –αν θυμάμαι καλά– κάποια ανακαίνιση. Έχουμε περάσει μέρες ολόκληρες εδώ. Και νύχτες. Έχουμε κοιμηθεί εδώ, γιατί την επομένη είχαμε όρντινο στις 6.00 το πρωί για το γύρισμα κάποιου διαφημιστικού. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια από τη ζωή μου. Με πολλή δουλειά βέβαια γιατί τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, εξαντλητικά και παράλληλα είχα και το θέατρο. Αλλά ήταν ωραία. Γελούσαμε και είχαμε κέφι και χαρά για την επιτυχία που κάναμε, μ’ ένα τόσο ωραίο κείμενο, που δεν καταλαβαίναμε κούραση» είπε .

 

Advertisements

 

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και η μοναξιά της ασθένειας

«Ψιλοφοβήθηκα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι πιθανότητες ήταν υπέρ μου, αφού είμαι γυναίκα, δεν καπνίζω, δεν έχω επιπλέον βάρος, υπέρταση, διαβήτη ή άλλο υποκείμενο νόσημα. Βέβαια δεν το πέρασα χωρίς συμπτώματα. Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που, ευτυχώς, έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα» λέει για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό.

 

«Ψυχολογικά ήμουν χάλια! (Γελάει.) Πάντως –επειδή μαθαίνω πως διάφοροι φίλοι μου που το πέρασαν έπαιρναν τηλέφωνα τους συμβολαιογράφους και συνέτασσαν διαθήκες– να πω ότι τέτοια ακραία πράγματα εγώ δεν έκανα. Ακόμα και μες στη μαυρίλα μου, είμαι αισιόδοξη – κατά βάθος».

«Με το πρώτο σύμπτωμα, «φυγάδευσα» τον Θοδωρή από το σπίτι. Ευτυχώς, όμως, δεν ήμουν μόνη μου. Είχα για παρέα μια φίλη που είχε περάσει Covid-19 πριν από εμένα, οπότε μπορούσε να έρχεται και να με βλέπει, να με βοηθάει, να βγάζει βόλτα το σκυλί, να μου κάνει παρέα. Μες στην ατυχία μου, αν θες, στάθηκα τυχερή, αφού ένα από τα χειρότερα ζόρια όταν είσαι άρρωστος με κορονοϊό δεν είναι η ασθένεια ή ο πυρετός, είναι η ατέλειωτη μοναξιά».

 

Advertisements

Η πολύχρονη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη

Ήταν δύσκολη φάση η καραντίνα για την ίδια και τον Θοδωρή Αθερίδη λόγω της διαρκούς συνύπαρξης στον ίδιο χώρο;

«Ε, εντάξει, μπορεί να γίνει ζόρικο καμιά φορά. Εμείς, όμως, δεν ήμασταν ποτέ και πολύ του έξω» λέει ενώ εξηγεί ότι στην καραντίνα δούλευε διαρκώς εκτός σπιτιού.
«Εγώ δεν έκατσα σπίτι μου ήσυχη! Πριν αρρωστήσω, δούλευα. Πιο πριν είχα τα γυρίσματα για το Ένα εκατομμύριο yen, τώρα κάνω το Celebrity και πρόβες
για μια νέα ταινία του Πάνου Κούτρα, που θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Δούλευα συνεχώς και ευχαριστώ τον Θεό που είχα δουλειά, σε μια εποχή τόσο δύσκολη για τον κλάδο μας. Από την άλλη, όταν κινείσαι διαρκώς μέσα στο «ναρκοπέδιο», ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πατήσεις νάρκη. Ε, την πάτησα».

Σε μια πολύχρονη σχέση, ποιο είναι το πιο επίφοβο πράγμα που μπορεί να συμβεί;

«Πολλά. Να υποστεί, για παράδειγμα, η σχέση μικρές, αόρατες αλλοιώσεις. Να πάψεις να είσαι «φρέσκος» για τον άλλο και να τον διεκδικείς και να σε διεκδικεί όπως την πρώτη ημέρα. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο».

 

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας»

Η Σμαράγδα μίλησε για το εγγόνι του συντρόφου της που την έκανε… πλαγίως γιαγιά αλλά και γιατί δεν έκανε παιδί.

«Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά. Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική».

 

 

πηγη

Advertisements