Μην χασετε

Σε παραλήρημα ο δολοφόνος της Μακρινίτσας: «Η γυναίκα μου λέει ψέματα. Φοβάμαι μην με επισκεφθεί ο κουνιάδος μου»

Στo Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο 32χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης συζύγου του και του 30χρονου αδελφού της, στη Μακρινίτσα, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της.

Advertisements

 

Ο άνδρας μέχρι και σήμερα φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πράξει ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που έχει με τους θεράποντες ιατρούς του στο ψυχιατρείο της φυλακής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenewspaper.gr που φιλοξένησε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ο φερόμενος ως δράστης, ο 32χρονος, φοβάται μην ζητήσει επισκεπτήριο ο κουνιάδος του (τον οποίο έχει σκοτώσει) γιατί είναι πιο δυνατός από εκείνον και φοβάται μήπως τον δείρει γιατί χτύπησε την αδερφή του (τη γυναίκα του την οποία έχει σκοτώσει).

 

Ο 32χρονος δράστης λέει πως έδειρε την γυναίκα του και ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν.

“Μην πιστεύετε τη γυναίκα μου. Τα λέει όλα αυτά γιατί θέλει να βγάλει λεφτά. Λέει ψέματα και αυτή και ο πεθερός μου. Θέλει να μείνω εδώ για να μπορεί εκείνη να τρώει τα λεφτά μου. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην με επισκεφθεί ο κουνιάδος μου, αυτός θα με μουντάρει, μπορεί αυτός να ζητήσει επισκεπτήριο;”, λέει μεταξύ άλλων στους γιατρούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 

πηγη
 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα