Η γυναίκα Καρκίνος κατορθώνει να πετύχει αυτό που μοιάζει εύκολο, αλλά είναι άθλος: είναι τόσο s∈xy, όσο και αθώα, γλυκιά και σκέτο δηλητήριο!

Advertisements

 

Μα είμαι τόσο ευαίσθητη…

Αυτή είναι η αγνή αλήθεια και η πιο καλή μου παγίδα. Είμαι όντως κορίτσι με ευαίσθητη καρδιά και δίνω πάντα το 100% σε όποιον αγαπάω. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν σου έχω πει: ζητάω και παίρνω (ω, ναι, ΠΑΙΡΝΩ), το 110% πίσω. Είμαι τόσο απαιτητική, έχω τον τρόπο να σε κάνω, όχι μόνο να μείνεις κοντά μου, αλλά και να μην μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς εμένα.

 

Advertisements

Με τον… ευαίσθητο μου τρόπο, θα κατεβάσεις και θα χαλαρώσεις τις άμυνές σου. Η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να με προστατεύσεις και να με κρατήσεις ασφαλή. Με τον καιρό, θα αφεθείς στα μάγια μου και η Σελήνη μου θα κάνει τη δουλειά της καλά. Προτού το καταλάβεις, θα σου είμαι απαραίτητη, το πιο όμορφο και γλυκό κομμάτι της ζωής σου.

 

Μα είμαι τόσο αθώα…

Μέχρι την στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι όπως και το Φεγγάρι, έτσι κι εγώ, έχω δυο πλευρές: την φωτεινή, όμορφη, λαμπερή, μα κι εκείνη που δεν φτάνει ποτέ ούτε μια αχτίδα φωτός. Αυτή την σκοτεινή πλευρά, την αφόρητα s∈xy και k¡nky, μου αρέσει να την βγάζω, μόνο όταν εμπιστεύομαι κάποιον. Θέλω χρόνο για να σε εμπιστευτώ, να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αφεθώ κι ότι το σ∈ξ μαζί σου, δεν θα είναι μια από τα ίδια.
Βλέπεις, το σeξ μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο αφήνω να εννοηθεί. Θέλω να κρατώ αποστάσεις από τη μάζα και μου αρέσει να επιλέγω…

Μα έχω τόση φαντασία…

Advertisements

Μπορώ να κάνω το κρεβάτι, μέρος μαγικό για εσένα. Μου αρέσει να φτιάχνω ιστορίες και να τις ζω, διασκεδάζω να σε βλέπω να εισέρχεσαι στο σύμπαν που εγώ φτιάχνω. Για εμένα το σeξ είναι μια ρευστή απόλαυση που μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή της δώσω. Και μέχρι σήμερα, δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο…

 

Μα ξέρω πολύ καλά τι κάνω…

Γιατί εγώ αγάπη μου έχω ένστικτο. Ξέρω τι θέλω και να είσαι σίγουρος πως αυτό που θέλω θα το πάρω. Η φυσική μου ομορφιά, ο αέρας που αποπνέω, ο μασκαρεμένα γλυκός τρόπος μου, δεν θα σου αφήσουν πολλά περιθώρια για μανούβρες. Είσαι καταδικασμένος από τη στιγμή που θα σε βάλω στο οπτικό μου πεδίο να μου παραδοθείς, είτε το καταλαβαίνεις συνειδητά είτε όχι.

Κι αν κάπου διάβασες ότι η γυναίκα Καρκίνος είναι καλή νοικοκυρά…

Advertisements

 

Να είσαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια…

Αλλά τελευταία φορά που τσέκαρα, η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο… καυτό δωμάτιο του σπιτιού.

Έλα να σου δείξω πως… να την ξεσκονίσεις!

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements