Μέτα τον μεγάλο τελικό ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στην εκπομπή love it και μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Advertisements

 

 

«Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για μετά το παιχνίδι για το αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Μέσα ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Τώρα θα είμαστε στην κανονική μας ζωή, όπως πριν. Την λατρεύω, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Την αγαπάω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου και θα το προσπαθήσω. Από εκεί και πέρα το ερwτικό είναι διαφορετικό κομμάτι. Δεν θα μπορείς να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο επειδή θα έχει σχέση;», είπε με βουρκωμένα μάτια ο Σάκης Κατσούλης.

 

Advertisements

Σχετικά με την σχέση του Γιώργου Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη εϊπε: «Φήμες αλλά με την ίδια δεν είχαμε μιλήσει. Τον είχα ντύσει σε κάποια live, σε κάποιες εμφανίσεις, είχαμε πάει στο μαγαζί του με τη Μαριαλένα, ερχόταν από το μαγαζί, είχαμε κοινούς γνωστούς, αλλά δεν ήμασταν φίλοι», είπε ο νικητής του Survivor και συνέχισε:

«Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ γυναίκα που βρίσκεται αλλού να την διεκδικήσω».

 

 

Advertisements

 

Advertisements