Σάββατο 15/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Σκορπιό και κάνοντας τετράγωνο με τον Ήλιο θα μας δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε.

Η ζήλια κι η απολυτότητα συγκρούονται με τις απελευθερωτικές και επαναστατικές τάσεις, προκαλώντας περίεργες αντιδράσεις και συμπεριφορές, ενώ τα σενάρια στο μυαλό σας δίνουν και παίρνουν γι’ αυτό κι υποψιαζόμαστε τους πάντες και τα πάντα. Θεωρίες και γεγονότα μπλέκονται μεταξύ τους, επειδή όμως το ένστικτό μας είναι ισχυρό, θα ήταν καλό να το εμπιστευτούμε μιας και βγάλουμε μια άκρη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θα έρθετε αντιμέτωποι με απολυτότητα και ξεροκεφαλιά. Αν επιμείνετε να βγείτε στην κόντρα, το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε με το ταίρι, τον συνεργάτη ή ένα άνθρωπο της οικογένειας ή της δουλειά σας, αφού ούτε τα δικά σας, ούτε των άλλων τα μυαλά θα γυρίσουν.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί σκηνικά ζήλιας από και προς το πρόσωπό σας θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, θα σας φουντώσουν κι είτε θα γίνετε μπίλιες με το ταίρι σας είτε θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας.

  Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια είναι τα ιδανικά ταιριάσματα

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου