Μην χασετε

Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση και ο φόβος της για τον καρκίνο του μαστού

Advertisements

Τη σημασία της πρόληψης υπογράμμισε η Ρούλα Ρέβη μέσω της ιστορίας μιας φίλης της.

Η γνωστή φωτογράφος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τον φόβο της αλλά και την ιστορία μιας φίλης της. Όπως έγραψε η Ρούλα Ρέβη, φοβόταν πολύ να υποβληθεί σε εξέταση, ωστόσο, πλέον υποσχέθηκε στον εαυτό της πως θα πηγαίνει κάθε χρόνο στον γιατρό.

Φωτογραφία: Η ανάρτηση του Ρούλας Ρέβη

«Αφότου γέννησα μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν είχα πάει να κάνω τον έλεγχο για το στήθος μου, ναι είναι λάθος , ανευθυνότητα ως προς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου, όμως φοβόμουν και αυτός ο φόβος μεγάλωνε όσο δεν πήγαινα, και μεγάλωνε και μεγάλωνε μέχρι που μια μέρα μια πολύ στενή μου φίλη μου τηλεφώνησε και μου είπε με απλά λόγια πως έχει κάτι στο στήθος της και δεν φοβήθηκε στιγμή να πει τη λέξη καρκίνος ενώ ήδη το ζούσε εδώ και λίγες ώρες.

Έχει 2 παιδιά , την θαυμάζω για τη δύναμη που έδειξε, την ψυχραιμία της την μαχητικότητα της. Το έπιασε μόνη της, γιατί εμείς οι γυναίκες ξέρουμε το σώμα μας, μιλάμε μαζί του… ξεμπέρδεψε με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ότι χρειαζόταν και τώρα είναι καλά . Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω στο γιατρό, το σκεφτόμουν τόσο πολύ που άρχισε το στήθος μου να πονάει να μου μιλάει, και είπα δεν έχεις περιθώριο θα πας!

Πήγα με τον άντρα μου δίπλα μου όπως πάντα να μου κάνει αστεία για να μου φύγει το άγχος , δεν είχα κάτι , μόνο που σταμάτησα να φοβάμαι. Και υποσχέθηκα πως κάθε 6 μήνες θα κάνω υπέρηχο και κάθε χρόνο μαστογραφία . Έχω σημειώσει τις ημερομηνίες και ο κόσμος να χαλάσει θα πηγαίνω στο γιατρό! Ας κάνουμε όλες το ίδιο ! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

…. αφότου γέννησα μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν είχα πάει να κάνω τον έλεγχο για το στήθος μου , ναι είναι λάθος , ανευθυνότητα ως προς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου , όμως Φοβόμουνα και αυτός ο φόβος μεγάλωνε όσο δεν πήγαινα , και μεγάλωνε και μεγάλωνε μέχρι που μια μέρα μια πολύ στενή μου φίλη μου τηλεφώνησε και μου είπε με απλά λόγια πως έχει κάτι στο στήθος της και δεν φοβήθηκε στιγμή να πει τη λέξη καρκίνος ενώ ήδη το ζούσε εδώ και λίγες ώρες. Έχει 2 παιδιά , την θαυμάζω για τη δυναμη που εδειξε την ψυχραιμία της την μαχητικότητα της . Το έπιασε μόνη της , γιατί εμείς οι γυναικες ξέρουμε το σώμα μας , μιλάμε μαζί του…. ξεμπέρδεψε με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ότι χρειαζόταν και τώρα είναι καλά . Κατά τη διαρκεία της περιπέτειας της σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω στο γιατρό , το σκεφτόμουν τόσο πολύ που άρχισε το στήθος μου να πονάει να μου μιλάει, και είπα δεν έχεις περιθώριο θα πας! Πήγα με τον άντρα μου δίπλα μου όπως πάντα να μου κάνει αστεία για να μου φυγει το άγχος , δεν είχα κάτι , μόνο που σταμάτησα να φοβάμαι . Και υποσχέθηκα πως κάθε 6 μήνες θα κάνω υπέρηχο και κάθε χρόνο μαστογραφία . Έχω σημειώσει τις ημερομηνιες και ο κόσμος να χαλάσει θα πηγαίνω στο γιατρό! Ας κανουμε όλες το ίδιο ! Καλημερα ❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα