Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε γνωστή πολιτικός εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη με δημόσια τοποθέτησή της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή «απασφάλισε» για τα καλά. Συγκεκριμένα κατακεραύνωσε γυναίκες που κατά την ίδια «τα καταφέρνουν και δεν κάνουν και τίποτα» ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Όταν πηγαίνει στην Ευρωβουλή ο άλλος και δεν ξέρει να διαβάσει δύο σειρές, ούτε στα ελληνικά, μετά το ρίχνουν στη δυσλεξία, για να τους λυπηθούν… Έλεος πια… Υποτιμούν τη νοημοσύνη, για να καλύψουν την αγραμματοσύνη και την έλλειψη παιδείας» είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Φρόντισε να σχολιάσει για την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη:

«Είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας, γιατί το βλέπουν οι άλλοι και γελάνε. Υπάρχουν υποανάπτυκτες χώρες, που έχουν υψηλό επίπεδο των βουλευτών τους μέσα στα Κοινοβούλια, εμείς εδώ είμαστε… ποιος θα βγει στην τηλεόραση, ποια είναι η μοντέλα. Να την κάνω τι; Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα; Ας κάτσει τουλάχιστον σπίτι της, να παίρνει τα λεφτά της, να τελειώνουμε. Δεν κάνουν κάτι, δεν προσφέρουν, είναι άχρηστοι στην κοινωνία, κάνουν και ζημιά με τις αποφάσεις που παίρνουν».

πηγη

  Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μία μαγειρίτσα κοτόπουλο