Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Ελένη Καστάνη και τη Σοφία Μουτίδου στην παράσταση για την οποία η δεύτερη έκανε λόγο ότι η πρώτη χρησιμοποιούσε ύβρεις εναντίον της, μίλησε στο Happy Day.

«Δεν αντιλήφθηκα το συμβάν. Ήξερα ότι υπάρχει μια ένταση στην παράσταση αλλά ήθελα να κάνω μια έκκληση. Να παραμείνουμε καλλιτέχνες, να σεβαστούμε τον υγιή καλλιτεχνικό ανταγωνισμό. Να μην κάνουμε το θέατρο αρένα. Να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό και να δώσουμε το παράδειγμα εμείς. Να βουτήξουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Αν κάποιος ενόχλησε κάποιον άλλο γενναία να ζητήσει συγγνώμη και να γίνει αποδεκτή η συγγνώμη, γιατί αλλιώς δίνουμε το κακό παράδειγμα σε μια κοινωνία της αλληλοσφαγής. Έχω λοιπόν να πω στους συναδέλφους αυτούς που αναγνωρίζω πολλές φορές την ευαισθησία τους πριν προβούν σε κινήσεις που πλήττουν το επάγγελμα ανεπανόρθωτα, να ζητούν τη μεσολάβηση του ΣΕΗ, το σωματείο μας δηλαδή.

 

  Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου στάθηκε σαν να ήταν αδελφός μου. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις»

Καλό λοιπόν θα είναι θέματα δικά μας να μην τα λύσουμε μπροστά στις κάμερες. Ας τα λύσει το σωματείο μας. Επαναλαμβάνω ό,τι έχει σχέση με σeξουαλική παρενόχληση που είναι στην ποινικό κώδικα, δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για προσωπικές τριβές» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

 

 

πηγη