Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι πιο κλασικό, διαχρονικό και στιλάτο για τον δικό μας χώρο. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο μπάνιο που θα είναι πάντα στη μόδα είναι να βάλουμε σε αυτό κάποια βασικά στοιχεία που θα προσδώσουν μια διαχρονικότητα.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε ρίξτε μια ματιά στο μπάνιο που ακολουθεί το οποίο ανήκει σε μια οικογένεια από το Μίσιγκαν. 

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα σούπερ μοντέρνο μπάνιο και σίγουρα είναι ένα τέτοιο. Αν το παρατήρησε, όμως, λίγο περισσότερο θα διαπιστώσετε κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες που είναι πιο κλασικές και διαχρονικές. 

Αυτό το μπάνιο ανήκει σε μια οικογένεια από το Μίσιγκαν.

Χρησιμοποιήστε λευκό και μαύρο Το ασπρόμαυρο είναι ένας συνδυασμός που προτιμάται εδώ και πάρα πολλά χρόνια από πολλούς. Με αυτά τα χρώματα δημιουργείται αντίθεση και μια μοναδική δραματικότητα που είναι τέλεια για ένας χώρο όπως είναι το μπάνιο. Από την άλλη, το λευκό και το μαύρο ταιριάζουν με τα πάντα.  

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου κάνει έναν χώρο να δείχνει πολύ στιλάτος.

Λόγω του ότι πολλά μπάνια είναι λευκά αυτό που μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια περίπτωση είναι να του προσθέσετε μερικά μαύρα αξεσουάρ (πετσέτες, χαλάκι κλπ) και να δημιουργήσετε πανεύκολα το στιλ που θέλετε. Βάψτε τα λευκά ντουλάπια σας μαύρα ή βάλτε μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία. 

Διαλέξτε κλασικά σχέδια Επιλέξτε μια κουρτίνα μπάνιου με ένα κλασικό σχέδιο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε μια ασπρόμαυρη κουρτίνα με ρίγες. 

Τα κλασικά σχέδια είναι πάντα και πιο διαχρονικά.

Αν, από την άλλη, έχετε σκοπό να αλλάξετε τα πλακάκια τότε μπορείτε να βρείτε στην αγορά πάρα πολύ ωραία, κλασικά και διαχρονικά σχέδια σε άσπρο και μαύρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με την ταπετσαρία αν επιλέξετε να βάλετε μια τέτοια σε κάποιον τοίχο. 

Βάλτε χρυσό ή χαλκό στο μπάνιο σας.

Προσθέστε χρυσό ή χαλκό στο μπάνιο σας Το λευκό, το μαύρο και τα στιλάτα σχέδια θα δώσουν μια διαχρονικότητα στο μπάνιο σας. Για να αποκτήσει, όμως, και λίγη πολυτέλεια θα χρειαστεί και κάτι άλλο. Επιλέξτε χρυσό ή χαλκό για τις βρύσες σας και τα πλαίσια των καθρεφτών σας όπως έκαναν και οι ιδιοκτήτες του μπάνιου της φωτογραφίας.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Μια ιδιαίτερη ταπετσαρία μπορεί να αλλάξει όλο το “τοπίο”.

πηγή