Ορκίζεσαι ότι δεν έχεις κοιμηθεί ποτέ στη ζωή σου με μακιγιάζ και από τότε που έμαθες και λάτρεψες τον διπλό καθαρισμό, πιστεύεις πως κάπου στο γενεαλογικό σου δέντρο υπάρχει σίγουρα κάποια Κορεάτισσα θεία. Ακόμα και αν θεωρείς τον εαυτό σου connoisseur του ντεμακιγιάζ, το πιο πιθανό είναι ούτε και εσύ να μην μπορείς να αφαιρέσεις με επιτυχία τα κραγιόν μακράς διάρκειας.

Advertisements

Δεν αντιλέγουμε, το λανσάρισμά τους έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο της ομορφιάς, αφού η φόρμουλά τους υπόσχεται λιγότερα, αν όχι καθόλου, touch ups μέσα στη μέρα. Η αλήθεια είναι όμως ότι μερικές φορές παραείναι… σταθερά με αποτέλεσμα όταν έρχεται η ώρα του ντεμακιγιάζ, ακόμα και οι πιο έμπειρες skincare addicts να δυσκολεύονται να τα αφαιρέσουν. Όλα αυτά μέχρι χθες! Γιατί σήμερα χάρη στις συμβουλές μας, το ντεμακιγιάζ των χειλιών γίνεται παιχνιδάκι!

How to + Τα κατάλληλα προϊόντα

Τις περισσότερες φορές τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ίσα που μπορούν και απομακρύνουν όσα βλέπει η πεθερά. Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση είναι παντελώς άχρηστα. Τι κάνεις λοιπόν τότε; Τρίβεις με μανία τα χείλη στου με την -κάποτε λευκή- πετσέτα σου μέχρι να βγει το κραγιόν και τα χείλη σου να μοιάζουν πιο ξηρά και από χαρτί; Φυσικά και όχι! Τζάμπα οι ρυτίδες και το σκάσιμο!

Το μυστικό κρύβεται στα σωστά προϊόντα. Επίλεξε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση έλαια, που θα απομακρύνει με μία μόνο κίνηση ακόμα και το πιο long lasting κραγιόν. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικές σταγόνες ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας για να το αφαιρέσεις. Εκτός από το ότι τα χείλη σου δεν θα έχουν ούτε ίχνος μακιγιάζ, θα είναι σούπερ ενυδατωμένα, χάρη στο έλαιο που χρησιμοποίησες!

Δοκίμασέ το και πίστεψέ μας, τα χείλη και οι λευκές σου πετσέτες θα σε ευγνωμονούν!

Advertisements

πηγή

Advertisements