Μην χασετε

Πώς να αποκτήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών, ανάλογα με το πρόσωπό σας

Tα φρύδια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου και ακόμα και η πιο μικρή, ανεπαίσθητη αλλαγή μπορεί να μεταμορφώσει την όψη του προσώπου είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Πρέπει λοιπόν να τα φροντίζουμε όπως ακριβώς κάνουμε και με την επιδερμίδα μας.

Advertisements

Το πρώτο βήμα είναι να βρούμε το κατάλληλο σχήμα για το δικό μας πρόσωπο και να αποφασίσουμε για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας πρέπει να συμμορφώσουμε και το τόξο του φρυδιού καθώς και το πάχος του.

Στρογγυλό πρόσωπο: Για να μειώσετε οπτικά την όψη ενός στρογγυλού προσώπου τότε καλό είναι να τραβήξετε το τελείωμα του φρυδιού προς τους κροτάφους.

Μακρύ πρόσωπο: Καλό είναι η γραμμή του φρυδιού να είναι σχεδόν ίσια για να ισορροπήσετε την όψη του προσώπου.

Οβάλ πρόσωπο: Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισορροπία στο πρόσωπο οπότε η γραμμή των φρυδιών είναι πιο εύκολη. Καλό είναι για να υπάρχει ακόμα περισσότερη αρμονία η γραμμή να σταματάει στο ύψος των λοβών.

Extra tip: Αν τα μάτια σας είναι μικρά τότε καλό είναι τα φρύδια σας να είναι πιο παχιά στη εσωτερική γωνία και ομαλά να λεπταίνουν προς στα έξω!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα