Μην χασετε

Πώς θα καταλάβεις αν έχει χαλάσει το κρέας;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το φρέσκο βοδινό κρέας αντέχει μόνο 4-5 ημέρες στην απλή συντήρηση και μόνο αν είναι φρέσκο. Τοποθέτησέ το στο πάνω πάνω ράφι και τέρμα μέσα.

Advertisements

 

Αν και πάλι δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να καταναλώσεις το βοδινό ή τον μοσχαρίσιο κιμά, ξεκίνα με την οσμή. Η μυρωδιά του φρέσκου κρέατος πρέπει να είναι ευχάριστη.
Έπειτα παρατήρησε το χρώμα του κρέατος. Το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να είναι ροζέ. Όσο περισσότερο το οξυγόνο δρα στις ίνες, τόσο πιο πολύ θα σκουραίνει το κρέας. Κρέας καφέ, μαύρο ή πράσινο δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

 

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Αγορά Κρεάτων Δημητριάδη στη Νέα Ιωνία

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα