Μην χασετε

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον eρωτα όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση

Ο eρωτας είναι περίεργος, δεν έρχεται πάντα την στιγμή που τον θέλουμε… Σίγουρα όλοι μας μετράμε στο ενεργητικό της αισθηματικής μας ζωής κάποιες στιγμές, που δεν καταφέραμε να ζήσουμε έναν αμοιβαίο eρωτα, πολύ απλά γιατί δεν είχαμε ανταπόκριση…

Πώς αντιδρά όμως κάθε άνθρωπος όταν βιώνει έναν μονόπλευρο eρωτα; Ποιοι γυρίζουν γρήγορα τη σελίδα και πάνε παρακάτω και ποιοι επιμένουν και περιμένουν μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα; Διάβασε το ζώδιο σου και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε όλα αυτά τα καλά κρυμμένα eρωτικά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να δεις πώς αντιδρά κάθε άνθρωπος όταν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση…

Τα ζώδια και ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση! Δεν τα πάει καλά με την ήττα και δεν θέλει ποτέ να είναι χαμένος, ο εγωισμός του είναι τόσο μεγάλος, που θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά, για να φέρει τα πράγματα στο σημείο που αυτός θέλει! Όταν λοιπόν δεν «δένει» το γλυκό σε μία σχέση, ο Κριός θα λειτουργήσει σαν να μην τρέχει τίποτα, θα είναι πολυάσχολος, θα βγει και με άλλα πρόσωπα, θα συνεχίσει τη ζωή του, στους δικούς του γρήγορους ρυθμούς! Ωστόσο, το «αγκαθάκι» που θα υπάρχει στην καρδιά του, θα τον κάνει σίγουρα να αναζητήσει ξανά το άτομο, από το οποίο έφαγε «χυλόπιτα», γιατί θα θέλει να πάρει την… ρεβάνς του!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, δεν το βάζει κάτω, αλλά φροντίζει να δει που έφταιξε, τι δεν έκανε σωστά, προκειμένου να διορθώσει την κατάσταση… Όταν φάει «χυλόπιτα» στα αισθηματικά του, θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του, θα αλλάξει στυλ, θα χάσει και… κανά κιλό και θα προσπαθήσει με τον τρόπο του, να γοητεύσει το εκλεκτό άτομο της καρδιάς του. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ταύρος διακρίνεται από το πείσμα και την επιμονή του! Αν, παρόλες τις προσπάθειές του, δεν καταφέρει να δεχτεί ανταπόκριση, τότε έστω και αργά θα το πάρει απόφαση και θα γυρίσει μία νέα σελίδα στα αισθηματικά του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους τους ανθρώπους… Αυτή ακριβώς είναι η άποψη του Δίδυμου, ο οποίος είναι… τρελό παιδί χαρά γεμάτο στα αισθηματικά του! Δεν μασάει από τις eρωτικές ήττες, δεν θα απογοητευτεί αν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση από το άτομο που τον ενδιαφέρει. Άλλωστε, ξέρει καλά πως λίγο αν κουνήσει το δαχτυλάκι του, μπορεί να έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποιο άτομο θελήσει δίπλα του! Ακόμα λοιπόν και τις eρωτικές χυλόπιτες, τις βιώνει με χιούμορ και δεν κολλά… αλλά ξεκινά και πάλι γρήγορα το φλερτ!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος θα πάρει κατάκαρδα μία eρωτική απογοήτευση, πόσο μάλλον αν τα συναισθήματά του δεν βρίσκουν ανταπόκριση… Θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, θα θυμηθεί και όλες τις περασμένες eρωτικές ιστορίες, από τις οποίες προδόθηκε και απογοητεύτηκε, και θα κλάψει για όλους τους πρώην συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή του και του άφησαν τα σημάδια τους… Ένας Καρκίνος, λοιπόν, βιώνει το συναισθηματικό του δράμα κάθε φορά που δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση και τις περισσότερες φορές παίρνει το ρόλο το θύματος και θεωρεί ότι δεν είναι αρκετά ικανός για να αγαπήσει ή για να αγαπηθεί!

ΛΕΩΝ

Είναι ποτέ δυνατόν ο Βασιλιάς του ζωδιακού, να μην δέχεται eρωτική ανταπόκριση; Κι όμως γίνεται, και όταν ο Λέοντας φάει eρωτική «χυλόπιτα», είναι σαν να του ρίχνεις γροθιά στο στομάχι… Από τη μία πλευρά δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι τα αισθήματά του δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Από την άλλη όμως, θλίβεται, χάνει αρκετή από την λάμψη του, τα βάζει με όλους και με όλα και αισθάνεται άδειος και μισός… Η αλήθεια είναι ότι μεγαλοποιεί λίγο και τα συναισθήματά του, έτσι για να έχουμε να λέμε! Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που είναι αγύριστο κεφάλι, που δεν δέχεται εύκολα την ήττα, θα επιμείνει πολύ, για να αλλάξει την κατάσταση και για να κάνει το άτομο που θέλει, να τρέχει από πίσω του σαν σκυλάκι!

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας λογικός και πρακτικός άνθρωπος δεν το βάζει κάτω με μία eρωτική απογοήτευση… Έτσι λοιπόν και ο Παρθένος, αντιλαμβάνεται ότι δεν γίνεται πάντα να έχει ανταπόκριση από άτομο που θα βάλει eρωτικό στόχο… Τις στιγμές που συμβαίνει στην αισθηματική του ζωή να περάσει κάποια ήττα, θα σκεφτεί σοβαρά και θα καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι δεν αξίζει να στεναχωρηθεί ή να επιμείνει να αλλάξει την κατάσταση! Θα κατανοήσει ότι είναι άκρως φυσιολογικό να μην έρχονται όλα ακριβώς όπως σχεδιάζουμε κι έτσι, πολύ γρήγορα θα βγάλει από το μυαλό του κάθε eρωτική σκέψη που έτρεφε για το άτομο, από το οποίο δεν δέχτηκε ανταπόκριση!

ΖΥΓΟΣ

Ο αισθηματίας Ζυγός είναι γνωστό ότι έχει ταλέντο στο φλερτ και ότι καταφέρνει πάντα με την καπατσοσύνη του, να οδηγήσει τα eρωτικά του στο σημείο που αυτός θέλει… Όταν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, μπλοκάρει και τις περισσότερες φορές δεν ξέρει τι να κάνει… Ωστόσο, επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει πάντα κι άλλο μονοπάτι, έτσι και ο Ζυγός, έχει πάντα στα υπόψη του και άλλα φλερτ και eρωτικές γνωριμίες, με αποτέλεσμα να στρέφει γρήγορα το ενδιαφέρον του προς ένα νέο άτομο! Ένας Ζυγός έχει πάντα… καβάντζες, ακόμα και στα αισθηματικά του, γιατί πολύ απλά θέλει ο έρωτας να μονοπωλεί πάντα το ενδιαφέρον του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ένας Σκορπιός έχει βάλει eρωτικό στόχο… τότε κανείς και τίποτα δεν θα του σταθεί εμπόδιο! Όταν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, πεισμώνει ακόμα περισσότερο, φουντώνουν τα συναισθήματά του, γίνεται ακόμα πιο διεκδικητικός… και προσπαθεί να βρει τον τρόπο να βγει τελικά ο νικητής… Θα σκαρφιστεί ένα σωρό πονηρά κόλπα, για να καταφέρει να τραβήξει το eρωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που θέλει… Θα καλλιεργήσει τη ζήλια, θα δελεάσει με κάθε τρόπο και τις περισσότερες φορές, θα καταφέρει τελικά να δεχτεί έστω και για λίγο την eρωτική ανταπόκριση που θέλει! Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι ένας Σκορπιός δεν δέχεται το «όχι», δηλαδή την άρνηση!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ την βρίσκει ένας Τοξότης, όταν δεν του δίνονται όλα στο πιάτο… Του αρέσει να είναι ο κυνηγός, που θα δώσει την μάχη του για να κατακτήσει τον στόχο του. Όσο πιο δύσκολος είναι ένας στόχος, τόσο το καλύτερο… Έτσι λοιπόν, όταν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά το όλο θέμα, αλλάζει τακτική και προσπαθεί να κερδίσει αυτό που έχει βάλει στο μάτι. Αν όμως το άτομο που τον ενδιαφέρει του τα κάνει και πολύ δύσκολα ή αναβάλει και καθυστερεί να πάρει αποφάσεις, τότε ο Τοξότης χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του και αρχίζει να αναζητά έναν νέο eρωτικό στόχο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Αιγόκερως θέλει κάτι πραγματικά πολύ, ξέρει πως πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, πως πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη τακτική και φυσικά, πως δεν πρέπει να καταθέσει τα όπλα με την πρώτη δυσκολία! Όταν λοιπόν δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, δεν τα βάφει και μαύρα, αλλά σκέφτεται κατά πόσο αξίζει να επιμείνει, για να αλλάξει τα δεδομένα! Στην περίπτωση που η λογική του, του πει ότι το άτομο που τον ενδιαφέρει είναι αξιόλογο και αξίζει να το προσπαθήσει, θα βρει τελικά την άκρη του, για να μπορέσει να δεχτεί eρωτική ανταπόκριση! Σε κάθε περίπτωση, ο Αιγόκερως λειτουργεί πάντα με σχέδιο, για αυτό το λόγο λοιπόν, καταφέρει να κατακτά τις περισσότερες από τις eρωτικές του προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παιχνίδι του έρωτα, είναι αναμενόμενες και οι απογοητεύσεις… αλλά και οι στιγμές, στις οποίες δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση ένας Υδροχόος! Γνωρίζει πολύ καλά πως ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, που για να είναι απολαυστικό, θα πρέπει και οι δύο «παίκτες» να έχουν το ίδιο πάθος. Στην περίπτωση που δεν δέχεται λοιπόν eρωτική ανταπόκριση ο Υδροχόος, τότε χάνει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του και αρχίζει να έχει μόνο φιλικά αισθήματα για το άτομο που κάποτε ήθελε πολύ! Δεν είναι στον χαρακτήρα του να στεναχωρηθεί, να απογοητευτεί και να μείνει στάσιμος, επειδή έφαγε μία eρωτική «χυλόπιτα»!

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας Ιχθύς ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο και όταν είναι ερωτευμένος, βλέπει τα πράγματα όπως τα θέλει αυτός! Έτσι λοιπόν, δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν δέχεται eρωτική ανταπόκριση, αλλά στήνει σενάρια στο μυαλό του και πιστεύει ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα, που θα έχει happy end! Το «όχι» που ακούει από το άτομο που τον ενδιαφέρει, στα αυτιά του Ιχθύ ακούγεται ως «ναι» και συνεχίζει να ζει στο δικό του παραμύθι, μέχρι να βρει κάποιο άλλο άτομο που θα τον γοητεύσει! Όσο και να προσπαθήσεις να τον συνεφέρεις, για να δει την πραγματικότητα… θα είναι δύσκολο!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα