Πολλοί από μας κάνουν το λάθος και αφήνουν την είσοδο του σπιτιού χωρίς ίχνος διακόσμησης. Η πρώτη εικόνα όμως που έχει κάποιος ο οποίος μπαίνει στο σπίτι μας είναι από την είσοδο. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, αν θέλεις να κάνεις μια καλή εντύπωση θα πρέπει να δώσεις έμφαση στο συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού.

Advertisements

Αυτός είναι συνήθως ο χώρος όπου το μόνο που βάζουμε είναι η παπουτσοθήκη μας και κάποια κρεμάστρα για τα μπουφάν και τα παλτό. Πόσο όμορφο όμως μπορεί να δείχνει αυτό; Φυσικά η απάντηση είναι καθόλου, μιας και έτσι μοιάζει περισσότερο με έναν αποθηκευτικό χώρο.

Δεν χρειάζεται όμως να κάνεις κάτι υπερβολικό για να έχεις μια εντυπωσιακή είσοδο. Μπορείς πολύ απλά να κάνεις πιο κομψή την διακόσμηση του χωλ επιλέγοντας έναν ιδιαίτερο καθρέφτη.

Δες λοιπόν πως μπορείς να αλλάξεις την διακόσμηση χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη!

9 Ιδέες για να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού χρησιμοποιώντας καθρέφτες!

Κάνε μια vintage διακόσμηση με καθρεφτάκια

Η Vintage διακόσμηση ταιριάζει πολύ σε χώρους όπου επικρατεί το λευκό χρώμα στους τοίχους, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις μικρούς καθρέφτες με χρυσή, καφέ ή μπρούντζινη κορνίζα και να τους τοποθετήσεις εναλλάξ στον τοίχο σου.

Παίξε με διαφορετικά μεγέθη από στρόγγυλους καθρέφτες

Οι στρόγγυλοι καθρέφτες βγαίνουν σε πολλά μεγέθη και αυτό μας βοηθάει να τους συνδυάσουμε ώστε να δώσουμε μια πιο μοντέρνα αίσθηση στην διακόσμηση μας. Επέλεξε δύο μεγάλους καθρέφτες και βάλε στο ενδιάμεσο ή επάνω και κάτω από αυτούς πιο μικρά καθρεφτάκια.

Χρησιμοποίησε έναν ιδιαίτερο ζιγκ ζαγκ καθρέφτη

Επειδή ο συγκεκριμένος χώρος συνήθως είναι αρκετά μικρός, μπορείς αντί να χρησιμοποιήσεις πολλά διακοσμητικά να βάλεις έναν πιο ιδιαίτερο καθρέφτη, όπως είναι αυτός εδώ ο ζιγκ ζαγκ, ο οποίος θα αντανακλά το φως και θα δημιουργεί ένα υπέροχο παιχνίδισμα.

Advertisements

Διάλεξε ξύλινο καθρέφτη με έντονο χρώμα

Το ξύλινο στοιχείο κάνει πιο ζεστή την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Είναι προτιμότερο όμως να διαλέξεις ένα διαφορετικό και πιο έντονο χρώμα για την είσοδο σου, για να κάνεις την διαφορά.

Κρέμασε έναν καθρέφτη με σχοινί

Θυμίζει περισσότερο το ναυτικό στυλ μόνο και μόνο λόγω του σχοινιού που χρησιμοποιείται. Προσοχή όμως, γιατί για να ολοκληρώσεις αυτό το στυλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο έπιπλα και διακοσμητικά στο χρώμα του ξύλου. Όσο λιγότερα βάλεις όμως τόσο το καλύτερο!

Βάλε έναν DIY καθρέφτη

Τα χειροποίητα διακοσμητικά είναι και τα πιο εντυπωσιακά που μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι μας. Ίσως να είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με τα υπόλοιπα, αν δεν τα έχουμε φτιάξει μόνοι μας φυσικά, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν πιο ιδιαίτερο το στυλ διακόσμησης που έχουμε διαλέξει.

Επέλεξε έναν μακρόστενο καθρέφτη

Αν ο μόνος χώρος που μένει για να διακοσμήσεις είναι κάποια κολόνα, μην διστάσεις να βάλεις έναν μακρόστενο καθρέφτη, τον οποίο τα συναντούν οι επισκέπτες σου μπαίνοντας από την είσοδο.

Ντύσε έναν καθρέφτη με βελούδο

Αν δεν μπορείς να βρεις κάποιο κομμάτι με βελούδινα στοιχεία, μπορείς πολύ απλά να ντύσεις την κορνίζα του καθρέφτη που έχεις στο σπίτι σου με κάποιο βελούδινο ύφασμα. Το βελούδο είναι ιδανικό για την χειμερινή διακόσμηση και δίνει ένα αρκετά αριστοκρατικό στυλ.

Φτιάξε τον δικό σου καθρέφτη

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσεις τον καθρέφτη σου και από τις πιο έξυπνες και εύκολες είναι να τον κάνεις σε σχήμα ήλιου χρησιμοποιώντας κλαδιά γύρω από τον καθρέφτη.

Πηγή

Advertisements
Advertisements