Οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ και τον αέρα τους αφού το look τους είναι πάντα τόσο ανεπιτήδευτο και φρέσκο. Αποτελούν την κύρια πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους και κυρίως τα μαλλιά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κάνει τα πιο iconic κουρέματα με ένα να έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή – οι αφέλειες-φράντζες τους χωρίς υπερβολή θα λέγαμε ότι είναι εμβληματικές.

Οι french girl fringes είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους αλλά θέλουν να δείχνουν φρέσκιες και στιλάτες. Συνεχίζει και φέτος να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends μετά το bob. Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling αφού όσο πιο φυσικό και ανέμελο είναι, τόσο πιο stylish δείχνει.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε και κατά την διάρκεια της ημέρας για να ανανεώσετε την φράντζα, είναι να βάλετε μικρή ποσότητα dry shampoo και να κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα με τα δάχτυλά σας.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα μας, French girls με αφέλειες είναι η Jeanne Damas, η οποία έχει υιοθετήσει υπέροχα την συγκεκριμένη τάση.

Αν θέλετε να κάνετε αφέλειες, καλό είναι πριν την τελική σας απόφαση, να αναζητήσετε με τον κομμωτή σας ποιο στιλ αφέλειας ταιριάζει και αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

Μην ξεχνάτε ότι για το κάθε πρόσωπο υπάρχει και ένα άλλο ύφος σε αυτό το τόσο stylish και φρέσκο hair look, που λατρεύουν όλες οι Γαλλίδες, και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ