Ο eρωτας δεν έχει μόνο τα καλά του, αλλά έχει και αυτές τις έντονες, δυνατές και πολύ απογοητευτικές στιγμές, που σε κάνουν να κλαις, να είσαι πάνω από το τηλέφωνο, να μουντζώνεσαι για τα λάθη που έχεις κάνει ή ακόμα και να ακούς… καψουροτράγουδα, που όλα νομίζεις ότι έχουν γραφτεί για την περίπτωσή σου!

 

Τα ζώδια και η eρωτική απογοήτευση

Ο eρωτας λοιπόν συχνά μπορεί να συνοδεύεται και από έναν βαρύ νταλκά, είτε γιατί μπορεί να βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη ερωτική ιστορία, είτε πιθανότατα έχεις μπλέξει τα μπούτια σου ή πολύ απλά επειδή χώρισες ή δεν έχεις την αναμενόμενη ερωτική ανταπόκριση! Κάθε ζώδιο περνά eρωτικούς… νταλκάδες για διαφορετικούς λόγους και ο τρόπος που σκέφτεται ή και αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι διαφορετικός.

 

Ας δούμε λοιπόν με χιούμορ τους eρωτικούς νταλκάδες όλων των ζωδίων και ας χαμογελάσουμε με αυτούς! Εξάλλου, όταν μας περάσουν, πάντα θυμόμαστε αυτές τις περίεργες, δραματικές eρωτικές στιγμές και το κλάμα που ρίξαμε, γίνεται πλέον γέλιο…

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν πληγωθεί το «εγώ» του Κριού, τότε έχει μεγάλους eρωτικούς νταλκάδες. Πώς μπορεί όμως να συμβεί αυτό; Μπορεί να είχε «σιγουράκι» έναν eρωτα που βίωνε με έναν άνθρωπο και να θεωρούσε ότι έδεσε τον γάιδαρό του, μέχρι που ήρθε η στιγμή που έφαγε τα μούτρα του και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα! Οι περισσότεροι eρωτικοί νταλκάδες ενός Κριού οφείλονται στο γεγονός ότι ο σύντροφος που ο ίδιος απομάκρυνε, προχώρησε τη ζωή του! Είναι πολύ βαρύ για έναν Κριό να παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, ότι δεν περνάει πλέον η… μπογιά του στο άτομο που κάποτε τον παρακαλούσε! Τι κάνει ένας Κριός όταν έχει eρωτικό νταλκά; Βρίζει, φωνάζει και επιπλέον, προσπαθεί να ξεγελάσει όλους τους φίλους και τους γνωστούς, δείχνοντας πως αυτός περνάει τέλεια και ότι πλέον το έχει ξεπεράσει…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να περάσει eρωτικό νταλκά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ουσία όμως είναι μία: Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να νιώσει ότι δεν έχει συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια με το άτομο που νιώθει ερωτευμένος. Η ζήλια είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για να κάνει τον Ταύρο να βρεθεί σε νταλκά. Η σκέψη ότι το άτομο που τόσο πολύ ποθεί και λαχταρά, βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου ανθρώπου, του γίνεται εμμονή και τρώει τα λυσσιακά του! Αν η σκέψη αυτή, επιβεβαιωθεί κιόλας, τότε έχουμε πρόβλημα… Ο Ταύρος θα κλειστεί στο σπίτι, δεν θα θέλει να δει κανέναν, θα το ρίξει στο φαγητό και στην τηλεόραση, μέχρι να μην του κουμπώνουν τα παντελόνια, για να έρθει η ώρα να πάρει την απόφαση να βάλει επιτέλους τέλος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχουμε πει ότι ο Δίδυμος είναι πολύ ανάλαφρος και προοδευτικός στα eρωτικά του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες στιγμές δεν την πατάει και άσχημα. Το καλό είναι ότι οι eρωτικοί νταλκάδες δεν του κρατούν για πολύ… Ο Δίδυμος θα φάει τρελό κόλλημα στα eρωτικά του, αν μπλεχτεί με ένα άτομο που του κάνει τη ζωή δύσκολη, που δεν του δίνει στο πιάτο όλα όσα ο ίδιος ζητά. Επειδή γενικότερα του αρέσουν τα δύσκολα και εμπλέκεται σε μπερδεμένους eρωτες, θα του τύχει αρκετές στιγμές στη ζωή του να έχει βαρύ νταλκά, για ένα άτομο που ο ίδιος έχει eρωτευτεί, αλλά το άτομο αυτό ήδη έχει κάποιον άλλον σταθερό δεσμό στη ζωή του! Πώς καταλαβαίνεις ότι ο Δίδυμος περνά eρωτικό νταλκά; Το ρίχνει στις κραιπάλες, στα ξενύχτια και φλερτάρει συνέχεια, προκειμένου να ξεχαστεί. Άλλωστε, είναι της άποψης πως “ο eρωτας με eρωτα περνάει”!

  Aυτοί είναι οι 4 φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου, εγώ παρέα θα κάνω με τον πόνο μου…» τραγουδά ένας Καρκίνος, ενώ βρίσκεται σε eρωτικό νταλκά! Δεν είναι και τόσο περίεργο να δεις έναν Καρκίνο να κλαίει και να χτυπιέται για έναν eρωτα που έληξε άδοξα, ενώ επένδυε σε αυτόν! Ο λόγος που περνά τις περισσότερες φορές «νταλκά» είναι επειδή υπήρξε κάποιο δραματικό τέλος σε μία σχέση του, ή πολύ απλά γιατί eρωτεύτηκε το λάθος άνθρωπο. Σε μία τέτοια περίπτωση λοιπόν ο Καρκίνος θέλει τον χρόνο του για να το ξεπεράσει. Θα είναι κλεισμένος χαζεύοντας φωτογραφίες, ακούγοντας τραγούδια και βλέποντας ενθύμια. Τη μία στιγμή μπορεί να εκλιπαρεί για μία επανασύνδεση και την άλλη στιγμή ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για όλες τις θυσίες που έκανε και ορκίζεται ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος. Έλα όμως που, μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο και πάλι, οι νταλκάδες γρήγορα θα φύγουν και ο Καρκίνος θα είναι ξανά και ξανά μεσ’ στα… σορόπια!

 

ΛΕΩΝ

«Τα ‘δωσα όλα και έμεινα στο άσσο, έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως την μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ»… αυτά λέει ο Λέων, ενώ βρίσκεται σε eρωτικό νταλκά! Εντάξει, μην τον πολυπιστέψεις κιόλας, δεν υποκρίνεται ούτε λέει ψέματα, αλλά είναι στη φύση του να είναι υπερβολικός και να μεγαλοποιεί τα συναισθήματά του! Ο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο περνά ένας Λέων eρωτικό νταλκά, είναι επειδή πήρε ή ένιωσε ότι πήρε απόρριψη. Αυτή είναι μία σπουδαία αιτία, που τον κάνει να πεισμώνει και να ζει το δράμα του σε όλο του το μεγαλείο. Τι κάνει λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις; Αρχικά θα είναι σαν πρωταγωνιστεί σε δραματική ταινία, δεν θα θέλει να βγει, δεν θα θέλει να διασκεδάσει και θα νιώθει πως ήρθε το τέλος. Στη συνέχεια όμως, αρχίζει να βλέπει πεισματικά την όλη κατάσταση, ντύνεται, στολίζεται, βγαίνει και γνωρίζει νέους ανθρώπους, προσπαθώντας να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό ότι «Ναι, περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ», τραγουδά ο Παρθένος όταν είναι σε eρωτικό νταλκά! Μην περιμένεις να τον δεις να σέρνεται για έναν eρωτα που έληξε άδοξα, δεν θα το κάνει, όσο και να στεναχωριέται! Όταν περνά eρωτικό νταλκά, δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες, κλείνεται στον εαυτό του και το ρίχνει στη δουλειά για να ξεχαστεί. Αν τον ρωτήσεις τι έχει, τι έγινε, γιατί είναι έτσι, θα αρχίσει να σου αναλύει και να σου εξηγεί την κατάσταση, δίνοντας ένα κάρο επιχειρήματα για να πείσει και τον εαυτό του ότι αυτό που έγινε ήταν για καλό! Η πιο συνηθισμένη αιτία για την οποία περνά eρωτικό νταλκά ένας Παρθένος, είναι επειδή διαψεύστηκαν τα σχέδιά του σχετικά με την εξέλιξη μίας eρωτικής ιστορίας, δηλαδή έπεσε έξω σε όσα πίστευε για το “πρόσωπο”. Σε αυτή την περίπτωση του πέφτει αρκετά βαρύ και ο νταλκάς γίνεται ασήκωτος.

  Μικρά μυστικά για να σε θέλει το ταίρι σου με βάση το ζώδιό του

 

ΖΥΓΟΣ

«Μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα, μετά από εσένα δεν ζω, δεν αναπνέω…» λέει ένας Ζυγός, όταν είναι σε eρωτικό νταλκά! Πραγματικά νιώθει ότι ήρθε το τέλος, τρομάζει στην ιδέα ότι θα μείνει μόνος του και στην ουσία αυτό είναι που τον καίει, το γεγονός ότι δεν θα έχει πλέον στο πλάι του έναν eρωτα να τον συντροφεύει! Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ο Ζυγός περνά eρωτικό νταλκά, είναι γιατί η σχέση του έφτασε σε ένα σημείο, που να είναι εντελώς μπερδεμένη. Ο ίδιος τις περισσότερες φορές αδυνατεί να δει τα «σκούρα» σημεία σε μία σχέση, έτσι όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, πώς και γιατί έγιναν τα πράγματα έτσι… Όταν περνά από eρωτικό νταλκά, ακούει τραγούδια από το πρωί ως το βράδυ, γράφει στιχάκια, ξεκινά τις αφιερώσεις, κλαίει ακούγοντας ένα τραγούδι που του θυμίζει τα όσα πέρασε και φυσικά πηγαίνει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια για να ξεδώσει! Ωστόσο, μην σε θορυβήσει η συμπεριφορά του αυτή, γιατί ο Ζυγός είναι από τους πρώτους που θα ξανασηκωθεί μετά από μία eρωτική απογοήτευση, αφού η βασική του ανάγκη είναι το φλερτ αλλά και η συντροφικότητα. Μετά λοιπόν από μία σύντομη κλάψα για έναν eρωτα που έλαβε τέλος, θα βρει κάτι νέο να ασχοληθεί, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στο ράφι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Για να σε εκδικηθώ, πετάω ενθύμια και δώρα…»,αυτή ακριβώς είναι η αντίδραση ενός Σκορπιού, όταν περνά eρωτικό νταλκά! Ο Σκορπιός βιώνει τον eρωτικό νταλκά σαν προδοσία ή σαν εξαπάτηση. Ακόμα και αν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που να του επιβεβαιώνει ότι προδόθηκε ή ότι εξαπατήθηκε, αυτός θα πλάσει στο μυαλό του την κατάσταση με τέτοιο τρόπο, που θα πιστεύει ότι πράγματι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο το οποίο πρέπει να ξεσκεπάσει! Η ζήλια του και η ανάγκη του να έχει αυτό που θέλει εδώ και τώρα, τον κάνουν όταν βρίσκεται σε eρωτικό νταλκά να σκαρφίζεται πόσα τερτίπια προκειμένου να πάρει και πάλι το αίμα του πίσω! Τις περισσότερες φορές θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, διαδίδοντας ότι eρωτεύτηκε σφόδρα ένα νέο πρόσωπο και ζει πλέον τον έναν και μοναδικό eρωτα της ζωής του. Μην τον πιστέψεις, γιατί αυτές είναι οι τσαχπινιές ενός Σκορπιού, ο οποίος βιώνει eρωτικό νταλκά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα φύγω μακριά, για να σωθώ από εσένα, θα φύγω μακριά με πλοία και με τρένα»… Ο Τοξότης, όταν έχει eρωτικό νταλκά, θέλει να πάρει τα βουνά, να εξαφανιστεί, να μείνει μόνος του, να σκεφτεί και να δει τελικά τι ήταν αυτό που έφταιξε, γιατί εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Δεν θα τον δεις να κλαίει και να παρακαλεί, απλά θα είναι εξαφανισμένος από τις καθημερινές του συνήθειες και παρέες… Δεν θα σηκώνει τηλέφωνα, δεν θα απαντά σε μηνύματα και φυσικά, θα κάνεις λίγο καιρό να τον δεις. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό, είναι απλά γιατί δεν θέλει να κουβεντιάζει γι’ αυτό το θέμα και επιπλέον, είναι αρκετά εγωιστής για να παραδεχτεί ότι όντως πονάει! Ο λόγος που περνά eρωτικό νταλκά ένας Τοξότης, είναι επειδή έχει εμπλακεί σε μία eρωτική σχέση, που είναι τόσο μπερδεμένη και δύσκολη, που πλέον δεν μπορεί να βαδίσει και να εξελιχθεί όπως υπολόγιζε! Ωστόσο, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας… στην πορεία, μέσα από την κοινωνική του ζωή και από τις παρέες του, σύντομα θα ξεχαστεί!

  Πως μια γυναίκα ελκύει τους άντρες σύμφωνα με το ζώδιο της

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν να έχει βαρύ πένθος είναι ένας Αιγόκερως, που περνά eρωτικό νταλκά… μην σου πω ότι φοράει και μαύρα, γιατί βιώνει την κατάσταση σαν να είναι ένας θάνατος! Τα λόγια του είναι φτωχά και μαζεμένα, η όρεξή του μειωμένη και στην ουσία αυτό που κάνει είναι να απομονώνεται, να σκέφτεται και να μην κουβεντιάζει με κανέναν το γεγονός. Τις περισσότερες φορές, θα κρατήσει κρυφό τον eρωτικό του νταλκά από τους φίλους ή την οικογένειά του και μπορεί να λέει κιόλας «Όλα είναι μια χαρά», απλά και μόνο γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάτι έγινε λάθος και στράβωσε. Θα το ρίξει στη δουλειά, θα αλλάξει τους στόχους και τις προτεραιότητές του και φυσικά, θα κλείσει με λουκέτο την καρδιά του, προκειμένου να την προφυλάξει από νέες πληγές! Ο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένας Αιγόκερως περνά eρωτικό νταλκά, είναι ότι ο άνθρωπος για τον οποίο είναι ερωτευμένος δεν πληροί τις προδιαγραφές για να τον κάνει ευτυχισμένο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Εγώ τα σπάω, εγώ πληρώνω, δεν δίνω λόγο σε κανέναν, για τη ζωή μου λυπάμαι μόνο, που την χαράμισα με σένα…», λέει ένας Υδροχόος, όταν περνά eρωτικό νταλκά! Ο Υδροχόος μπορεί να σε εκπλήξει με τη στάση του, όταν βρίσκεται σε φάση eρωτικής απογοήτευσης. Η συμπεριφορά του και τα συναισθήματά του έχουν τόσες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, που την μία μπορεί να τον δεις να γελάει νευρικά, να βγαίνει, να φλερτάρει και την άλλη στιγμή να θέλει να τα γκρεμίσει όλα στο πέρασμά του και να τρέχει μες στη νύχτα, για να ζητήσει εξηγήσεις από το άτομο με το οποίο χώρισε! Τα “έρχομαι – φεύγω”, “είμαστε μαζί – δεν είμαστε” και γενικότερα το αβέβαιο κλίμα που αφήνει να αιωρείται στην αισθηματική του ζωή, είναι οι συνηθισμένοι λόγοι που τον εγκαταλείπουν και στην συνέχεια ο ίδιος βρίσκεται σε eρωτικό νταλκά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Και κλάαααμα ο Ιχθύς, ρε παιδάκι μου… σαν να έφτασε η συντέλεια του κόσμου, σαν να καταστράφηκαν όλα γύρω του και στο πλάι του έχει μόνιμο σύντροφο τα χαρτομάντιλά του, λέγοντας «Θα γυρίσει το ξέρω, αφού με αγαπά…»! Ένας Ιχθύς όταν είναι σε eρωτικό νταλκά, τα βλέπει όλα μαύρα, στη συνέχεια όμως περνά μία φάση που δεν θέλει να πιστέψει ούτε να παραδεχτεί πως έφτασε το τέλος, με αποτέλεσμα να στήνει σενάρια στο μυαλό του και να πιστεύει ότι όλα αυτά που ζει είναι ένα κακό όνειρο και ότι όλα θα φτιάξουν, όλα θα αλλάξουν! Μην ανησυχήσεις αν τον δεις σε παραλογισμούς για έναν eρωτα που έληξε άδοξα… ο Ιχθύς μπορεί τη μία μέρα να κλαίγεται και να χτυπιέται από eρωτικό νταλκά και την επόμενη μέρα μπορεί και να ερωτευτεί ένα νέο πρόσωπο!

 

Πηγή