«Λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο και θα αρχίσει να τους μαστιγώνει στον αέρα».

Advertisements

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του MasterChef και ειδικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκανε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος, στον αέρα της εκπομπής “Επιτέλους σαββατοκύριακο” τα… έχωσε άγρια για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους διαγωνιζόμενους.

«Αυτό το ριάλιτι αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Ειδικά αυτός ο κριτής, ο Κουτσόπουλος, συμπεριφέρεται λες και είναι ο Πρύτανης του πανεπιστημίου και τους επιπλήττει με έναν τρόπο, ο οποίος είναι απαράδεκτος. Αυτά είναι γελοιότητες.

Ριάλιτι μαγειρικής είναι και τους συμπεριφέρεται λες και οι άλλοι πάνε να δώσουν εξετάσεις για να περάσουν στο πανεπιστήμιο. Πώς συμπεριφέρεται έτσι; Μια μπούρδα είναι! Συμπεριφέρονται με αυτόν τον απεχθή τρόπο στους παίκτες για να κάνουν νούμερα και το πετυχαίνουν. Δεν ανακαλώ τίποτα!

Ο κύριος Κουτσόπουλος λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο και θα αρχίζει να τους μαστιγώνει στον αέρα. Έχουν πάρει κάποιους κριτές που συμπεριφέρονται σαν νούμερα. Να μάθεις πράγματα στους παίκτες με ωραία τρόπο, όχι λες και είμαστε τα SS. Αντέγραψαν όλοι αυτοί την τακτική Μποτρίνι», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για το MasterChef…

Πηγή

Advertisements
Advertisements