Μην χασετε

Πριν και Μετά: Πώς μεταμορφώθηκε μια ξεπερασμένη κουζίνα σε διακοσμητικό κόσμημα

H blogger Kristin Jackson ένωσε τις δυνάμεις της με διάσημους designers προκειμένου να ανακαινίσει την κουζίνα στο σπίτι της. Όλοι μαζί συνεργάστηκαν και κάνανε κάποιες αλλαγές που είναι άκρως εντυπωσιακές. Ο χώρος μετατράπηκε από μια ξεπερασμένη κουζίνα σε έναν πανέμορφο και φωτεινό χώρο.

Advertisements

Η κουζίνα πριν τη μεταμόρφωση Πριν τη μεταμόρφωση η κουζίνα ήταν ένας πιο μουντός χώρος με απλή διακόσμηση και έμφαση στο λευκό χρώμα. Ο ένας τοίχος ήταν βαμμένος με μπογιά μαυροπίνακα και η κουζίνα παρόλο που δεν ήταν άσχημη, δεν είχε χαρακτήρα.

Πριν τη μεταμόρφωση ο χώρος ήταν ουδέτερος και χωρίς χαρακτήρα.

Η κουζίνα μετά τη μεταμόρφωση Το λευκό χρώμα διατηρήθηκε στην κουζίνα και επεκτάθηκε παντού. Τα ντουλάπια μπήκαν γωνιακά και στις δύο μεριές του τοίχου και έτσι ο χώρος μεγάλωσε και έγινε πιο φωτεινός.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Η κουζίνα με μερικές αλλαγές μεταμορφώθηκε σε έναν λαμπερό χώρο.

Γωνιά για πρωινό Στην άλλη γωνία της κουζίνας τοποθετήθηκε ένας γωνιακός καναπές και στρογγυλό τραπεζάκι ώστε να κάθεται η οικογένεια και να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Όμορφα μαξιλάρια τοποθετήθηκαν στον καναπέ με διαφορετικά prints, ενώ τα σκεύη κρεμάστηκαν πάνω από τον πάγκο για εξοικονόμηση χώρου αλλά και επειδή είναι πλέον μόδα να φαίνονται. Στο ταβάνι τοποθετήθηκε ένα χρυσό φωτιστικό που δίνει ακόμα περισσότερο στιλ στον χώρο.

Στη μία γωνία τοποθετήθηκε ένα στρογγυλό λευκό τραπέζι και καναπές με όμορφα μαξιλάρια.

Λεπτομέρεια από μάρμαρο Οι λεπτομέρειες από μάρμαρο είναι ένα τρεντ που λατρεύουμε. Οι designers που ασχολήθηκαν με τον χώρο, πρόσθεσαν μάρμαρο στον πάγκο και στον καθρέφτη ανάμεσα στα πάνω και στα κάτω ντουλάπια της κουζίνας.

Στους πάγκους χρησιμοποιήθηκε μάρμαρο.

Ο πάγκος έγινε και αυτός από μάρμαρο και πάνω του τοποθετήθηκαν διάφορα διακοσμητικά σε λευκό ή σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Οι πάγκοι διακοσμήθηκαν με όμορφα μπολ ενώ το μεγαλύτερο μέρος τους έμεινε άδειο για να δείχνει ο χώρος πιο καθαρός.

Ηλεκτρικές συσκευές πριν και μετά Οι ηλεκτρικές συσκευές πριν την ανακαίνιση ήταν σε λευκό και ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ μετά χρησιμοποιήθηκε μόνο ανοξείδωτο. Ο χώρος έγινε πιο λειτουργικός με έξτρα ντουλάπια και γατζάκια στον τοίχο. Ο φούρνος μικροκυμάτων τοποθετήθηκε στον τοίχο για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Οι ηλεκτρικές συσκευές πριν την ανακαίνιση.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements
Οι ηλεκτρικές συσκευές μετά την ανακαίνιση.

Ταπετσαρία Σε κάποιο σημείο του τοίχου μπήκε ταπετσαρία με ψαροκόκκαλο σε λευκό-μαύρο. Και εδώ ακολουθήθηκε το τρεντ που θέλει πλέον τα πιατικά και τα ποτήρια να είναι σε κοινή θέα και όχι κλεισμένα σε ντουλάπια.

Η ταπετσαρία μπήκε σε ένα μικρό μέρος του τοίχου.

Έξτρα λεπτομέρεια Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως στην επιφάνεια του διακόπτη συνεχίστηκαν με πινέλο οι μάυρες γραμμές της ταπετσαρία και δύσκολα μπορεί να διακριθεί

Ο διακόπτης δεν θα μπορούσε να έχει καμουφλαριστεί καλύτερα.

Είδατε λοιπόν, πως με μερικές απλές αλλαγές και διαφορετική διαρρύθμιση, ένας χώρος μπορεί να δείξει τελείως διαφορετικός. Επιλέξτε ένα πιο φωτεινό λευκό για την κουζίνα σας, εκμεταλλευτείτε την κάθε γωνιά, προσθέστε ταπετσαρία σε κάποιο μικρό μέρος και αμέσως η κουζίνα σας θα δείξει διαφορετική.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα