Μην χασετε

Πρίγκιπας Harry: «Η μητέρα μου πέθανε, ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός»

Κι αν νόμιζες ότι οι αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια σταματούν εδώ, ο Πρίγκιπας Harry έρχεται να σε διαψεύσει. Μετά τη δημοσιοποίηση του trailer από την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ που έχουν δημιουργήσει ο Πρίγκιπας Harry με την Oprah Winfrey με τίτλο “The me you can’t see”, εκείνος πέταξε και πάλι τα “καρφιά” του για τη βασιλική οικογένεια.

 

Ειδικότερα, ο Πρίγκιπας Harry ανέφερε ότι η απόφαση να φύγουν από το παλάτι πάρθηκε μετά από τέσσερα χρόνια που προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα. “Ξοδέψαμε 4 χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να πετύχει. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Meghan δεν άντεχε”.

 

Advertisements

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι όσα ένιωθε η Meghan Markle, του θύμιζαν τη συμπεριφορά που είχε η μητέρα του τις τελευταίες ημέρες της ζωής της. “Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός. Και να τι έγινε. Είναι απίστευτα επώδυνο να κινδυνεύω να χάσω και άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Είναι σαν να μεγαλώνει η λίστα. Και έχει να κάνει πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο μοντέλο επιχείρησης, την ίδια βιομηχανία”.

Όσον αφορά στις καταχρήσεις που έκανε, μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Πρίγκιπας Harry δήλωσε: “Hθελα να πιω, ήθελα να πάρω ναρκωτικά, ήθελα να κάνω πράγματα που θα με έκαναν να νιώθω λιγότερο. Αρκετές φορές καταλάβαινα ότι έπινα όχι επειδή το απολάμβανα, αλλά επειδή προσπαθούσα να συγκαλύψω κάτι. Όσον αφορά τους ανθρώπους που έχουν πληγωθεί από την ανατροφή τους, το περιβάλλον τους, όσα τους έχουν συμβεί, πράγματα στα οποία έχουν εκτεθεί ή έχουν αντικρίσει – όποια κι αν είναι η αιτία -, αν δεν μεταμορφωθούν, αν δεν επεξεργαστούν το τραύμα, τότε αυτό βγαίνει στην επιφάνεια με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που δεν μπορείς να ελέγξεις”.

 


 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα