Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον Λάμπη Λιβιεράτο με την κατηγορία  των ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση.

Advertisements

Ο τραγουδιστής βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας προκειμένου μόνος του και χωρίς τη συνδρομή συνηγόρου, να υπερασπιστεί τον εαυτό του για δύο επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ, τις οποίες ουδέποτε αποπλήρωσε.

Σαρλίζ Θερόν: «Είμαι σίνγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια – περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού»

«Ζητάμε απλά την επιείκειά σας. Να μειωθεί η προηγούμενη ποινή» ήταν τα λόγια του, όταν η πρόεδρος του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ζήτησε να μάθει αν ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος ή ένοχος. Την ίδια στάση κράτησε και ο πρώην συνέταιρός του, Βασίλης Θεοδωρικάκος, στο καφέ μπαρ «LavMi» στην Αγία Παρασκευή. Ο κ. Θεοδωρικάκος επίσης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και το ίδιο ελαφρυντικό.

«Έχω διανύσει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Με θέματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή μου. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Να ζήσω την οικογένειά μου και κυρίως τα δυο παιδιά μου. Είχαμε μία ατυχία… καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ…» δήλωσε στην απολογία του ο Λάμπης.

Ο δε Θεοδωρικάκος ανέφερε στο δικαστήριο πως το κατάστημα που διατηρούσαν στην Αγία Παρασκευή έκλεισε το 2012. Τους τελευταίες έξι μήνες λειτουργίας δεν πήγαινε καθόλου καλά. «Πληρώσαμε όσες οφειλές μπορούσαμε, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να τις καταβάλω όλες».

Στο δικαστήριο βρέθηκε ο έμπορος ο οποίος έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ. «Μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρώσει. Τα εμπορεύματα αγοράστηκαν έπρεπε να καταβάλουν τα χρήματα» είπε ο μάρτυρας.

Advertisements

Ύστερα από σχετική ερώτηση παραδέχθηκε ότι συναλλασσόταν με τους δύο κατηγορούμενους για περισσότερο από ένα χρόνο, διάστημα κατά το οποίο ήταν συνεπείς.

O Αλέξης Γεωργούλης βρήκε το ταίρι του – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Πηγή

Advertisements