Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία-πραγματικά- «ξέσπασε» κατά των ριάλιτι και ειδικά για το Bachelor, που προβάλλεται στον Alpha.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Φέτος στην τηλεόραση κυριαρχούν το Big Brother, το GNTM…

«Μη με συγχύζεις, σε παρακαλώ…».

Σας ενοχλούν τα ριάλιτι;

«Με ενοχλούν θανάσιμα. Βλέπω τώρα ένα αγόρι σε ένα τρέιλερ που κρατά ένα τριαντάφυλλο».

Μιλάτε για το Bachelor;

«Δεν ξέρω πώς το λένε. Πες μου, σε παρακαλώ, τι κάνουν αυτά τα κορίτσια εκεί; Δεν έχουν αξιοπρέπεια; Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει; Είναι στο δρόμο ορφανά και πήγαν εκεί να βγουν απάγκιο; Αναρωτιέμαι, έχει κοινό αυτό το πρόγραμμα; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Όλα τα ριάλιτι υποβιβάζουν τον πολιτισμό των Ελλήνων».

Eξάλλου, η Πηνελόπη Πιτσούλη σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, είχε μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια για την οικογένεια της.

  Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε με μια φωτογραφία το βάρος και το ύψος της

Έχεις μια δεμένη οικογένεια…

“Είμαστε μια ισότιμη οικογένεια, δεμένη όσο δεν παίρνει. Με τον Γιώργο, το σύζυγό μου, είμαστε 54 χρόνια παντρεμένοι”.

Τι είναι αυτό που σε δένει τόσα χρόνια με το σύζυγό σου;

“Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και καταφέραμε από την πρώτη στιγμή να είμαστε φίλοι. Ερωτευτήκαμε «μπαμ – μπουμ»… έτσι. Γνωριστήκαμε 22 Αυγούστου και 16 Γενάρη παντρευτήκαμε. Δεν κλείσαμε χρόνο μαζί, όσο χρειάστηκε για να ετοιμαστεί ο γάμος. Με τον Γιώργο ταιριάξαμε, γιατί και οι δύο είμαστε αλλόφρονες”.

Αυτή η… αλλοφροσύνη σας έχει κρατήσει τόσο αγαπημένους;

“Αυτό και το ότι δεν δίνουμε σημασία σε ορισμένα πράγματα που οι άνθρωποι τα παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Εμείς τα προσπερνάμε από το πρώτο δευτερόλεπτο”.

Έχεις βρει δηλαδή το άλλο σου… ολόκληρο;

“Βεβαίως, γιατί σήμερα ποιος αντέχει 54 χρόνια σχέσης; Είναι μισός αιώνας”.

Πηγή