Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μίλησε για το bullying, τα σχετικά περιστατικά που έχει στην επαγγελματική της ζωή αλλά και το πώς τα αντιμετωπίζει.

«Δεν έχασα ρόλο λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης αλλά δέχτηκα bullying για πάρα πολλούς λόγους, ακόμα και για το ότι θήλαζα πάρα πολύ καιρό ή ότι θήλαζα τελεία. Μου έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη πολλές φορές.

Υπάρχουν πολλά αστεία που κρύβουν από κάτω πράγματα π.χ. δεν είμαι ομοφοβικός αλλά… τι αλλά ή είσαι ή δεν είσαι. Ακόμα και στην σεξουαλική παρενόχληση δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να σε αγγίξει, μπορεί να πει κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Εγώ απαντώ.

Εμένα δε με έχει στριμώξει κανένας αλλά με έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος το έχει σαν παράλληλο επάγγελμα αυτό και δεν είναι μόνο ένας, είναι μια ολόκληρη γενιά που λειτουργεί έτσι αστειευόμενοι.

  Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Μπορεί να γίνεται στενό μαρκάρισμα και πόλεμος. Φτάνει με το να καλύπτουμε ανθρώπους, που δεν πρέπει, γιατί είναι εγκληματικό. Είμαι υπέρ του να ξεμπροστιάζονται άνθρωποι που πρέπει να ξεμπροστιαστούν», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή