Η αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη τάραξε τις ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων με πρώτος από όλους να επηρεάζεται ο Περικλής Κονδυλάτος.

Advertisements

Τον είδαμε να λυγίζει και να κλαίει για το γεγονός ότι έφυγε η ηθοποιός και μάλιστα όταν υπήρχαν άλλοι πιο αδύναμοι από εκείνη στην ομάδα.

«Ήρθα κοντά της γιατί μου άρεσε που έκανε χρήση της λογικής και όποιος κάνει χρήση της λογικής πάντα βρίσκει έναν καλό λόγο για να κάνει το σωστό.

Δεν στενοχωριέμαι για την Αγγελική γιατί κουβαλά μαζί της τις αρχές και το ποιόν της. Ίσως στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί ένιωθα ότι είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμουν», είπε.

 

Advertisements

 

Στη συνέχεια, ξέσπασε εναντίον της Κάτιας για το γεγονός ότι στράφηκε εναντίον των γυναικών με τις ψήφους της στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Το θεωρώ τραγικό να το κάνουν αυτό γυναίκες σε γυναίκες. Είναι γυναίκες σαν την Κάτια που φταίνε για τη θέση των γυναικών. Γιατί αν το κάνουν οι άνδρες είναι από φόβο και φαλλοκρατισμό. Μια γυναίκα δεν έχει καμία δικαιολογία».

«Δεν μπορεί να ψηφίζει αγωνιστικά μία γυναίκα και μετά να είναι ανάμεσα πάλι σε δύο γυναίκες. Τι έχει πια με τις γυναίκες το κορίτσι; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Και το λέω ανοιχτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών κι ας προέρχεται από γυναίκα» συμπλήρωσε με φανερό τον εκνευρισμό του αμέσως μετά.

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements